Πλήρωσε ακριβά τις καταγγελίες για τον Ντεπ

ΚΟΣΜΟΣΠλήρωσε ακριβά τις καταγγελίες για τον Ντεπ Πέμπτη, Δεκέμβριος 20, 2018 - 18:00

❱❱ Αντιμέτωπη με απειλές για τη ζωή της και απώλεια ρόλων υποστηρίζει ότι βρέθηκε η Αμπερ Χερντ αφότου κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της Τζόνι Ντεπ για ενδοοικογενειακή βία, σε επιστολή που έστειλε στην «Washington Post»

«Γράφω ως μια γυναίκα που ήταν αναγκασμένη να αλλάζει αριθμό τηλεφώνου σε εβδομαδιαία βάση εξαιτίας θανατικών απειλών. Αισθανόμουν ότι δικαζόμουν στο δικαστήριο της κοινής γνώμης. Και ότι η

ζωή και η επιβίωσή μου εξαρτώνταν από την κρίση των άλλων» ανέφερε χαρακτηριστικά η 32χρονη ηθοποιός, προσθέτοντας ότι όλο αυτό δεν είχε αντίκτυπο μονάχα στην προσωπική, αλλά και στην επαγγελματική της ζωή, αφού, όπως λέει, μόλις δημοσιοποιήθηκε η καταγγελία της, διακόπηκε η συνεργασία της με μεγάλο οίκο μόδας και έχασε έναν ρόλο σε ταινία.

Παρά όσα υπέστη, η ίδια πιστεύει ότι η βιομηχανία του κινηματογράφου αλλάζει προς το καλύτερο μετά την εμφάνιση του κινήματος #MeToo και ενθαρρύνει κι άλλα θύματα κακοποίησης να προχωρήσουν σε καταγγελίες.

Ο Ντεπ και η Χερντ ήταν παντρεμένοι για 15 μήνες προτού εκείνη καταθέσει αίτηση διαζυγίου τον Μάιο του 2016, καταγγέλλοντας ότι είχε υποστεί λεκτική και σωματική βία από εκείνον, κατηγορίες που ο ίδιος εξακολουθεί να διαψεύδει μέχρι σήμερα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πλήρωσε, Ντεπ,plirose, ntep