Πιτσουνάκια: Ο πρώην της Στεριανού και η Αλεξάνδρου δεν κρύβουν το φλογερό πάθος τους

SHOWBIZΠιτσουνάκια: Ο πρώην της Στεριανού και η Αλεξάνδρου δεν κρύβουν το φλογερό πάθος τουςΤετάρτη, Ιανουάριος 23, 2019 - 17:03

❱❱ Φουντώνει ο έρωτας της Μαρίας Αλεξάνδρου και του Μανώλη Κολονέλλου. Η εκρηκτική show woman και ο πρώην σύντροφος της Ειρήνης Στεριανού...

... του «Greece's Next Top Model» κυκλοφορούν παντού μαζί το τελευταίο

διάστημα, δίχως να κρύβουν το φλογερό πάθος που αισθάνονται ο ένας για τον άλλον.

Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε το φρέσκο ζευγάρι της showbiz σε μια βόλτα του στο Κολωνάκι, απαθανατίζοντας στιγμιότυπα με καυτά φιλιά ανάμεσά τους στη μέση του δρόμου.

Ο επιχειρηματίας, που δραστηριοποιείται στον τομέα των ναυτιλιακών τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών, και το γνωστό μοντέλο, που έχει ασχοληθεί κατά καιρούς με το τραγούδι, ήρθαν κοντά λίγα εικοσιτετράωρα μετά τον χωρισμό εκείνου από την Ειρήνη Στεριανού.

Τα νέα δεν άργησαν να κυκλοφορήσουν στα καλλιτεχνικά στέκια, με πηγή από το περιβάλλον της πρώην παίκτριας του reality του Star να αμφιβάλλει αρχικά για τη σχέση ανάμεσα στον Μανώλη και στη Μαρία. Εκείνος, όμως, φρόντισε να αποδείξει πως οι δυο τους είναι μαζί, ανεβάζοντας στο Instagram ένα βίντεο που τους έδειχνε να φιλιούνται.

Πλέον ανταλλάσσουν φιλιά και μπροστά στους φωτογράφους, ενώ η Μαρία σε πρόσφατη ενθουσιώδη ανάρτησή της στα social media ύμνησε τον Μανώλη της, δίνοντας μια συμβουλή στις διαδικτυακές φίλες της: «Να βρίσκετε άντρες που να σας παίρνουν το μυαλό, να σας τρελαίνουν».

Keywords
Τυχαία Θέματα