Πήρε προθεσμία ο καθηγητής που φέρεται ότι ασέλγησε σε μαθήτριές του

ΡΕΠΟΡΤΑΖΠήρε προθεσμία ο καθηγητής που φέρεται ότι ασέλγησε σε μαθήτριές τουΠαρασκευή, Ιανουάριος 11, 2019 - 20:44

❱❱ Την πόρτα του ανακριτή Χανίων επρόκειτο να περάσει σήμερα το μεσημέρι ο 57χρονος καθηγητής και ιδιοκτήτης φροντιστηρίου, ο οποίος κατηγορείται ότι...

... ασελγούσε σε βάρος των ανήλικων μαθητριών του, καθώς και για παραβάσεις των νόμων περί όπλων και περί προστασίας αρχαιοτήτων.

Ο εκπαιδευτικός, που αρνείται όσα καταγγέλλουν για εκείνον πρώην μαθήτριές του, ζήτησε χθες εκ νέου προθεσμία,

κάτι που έγινε δεκτό από τον ανακριτή. Την ίδια ώρα, η τοπική κοινωνία παρακολουθεί παγωμένη την υπόθεση, αφού ο κατηγορούμενος είναι πολύ γνωστό πρόσωπο στην εκπαιδευτική κοινότητα και από τα θρανία του φροντιστηρίου του έχουν περάσει αμέτρητοι μαθητές και μαθήτριες της πόλης.

Την υπόθεση ερεύνησαν οι αστυνομικές Αρχές, που δέχτηκαν τις πρώτες καταγγελίες από νεαρές (ενήλικες σήμερα), οι οποίες υποστήριξαν ότι έως πριν από πέντε έξι χρόνια ο καθηγητής είχε μετατρέψει το φροντιστήριο σε... ναό του απαγορευμένου έρωτα.

Οπως είπαν, εκμεταλλευόταν την τρυφερή ηλικία τους, 13 έως 15 ετών, για να απολαμβάνει τα άγουρα κορμιά τους, και γευόταν τα απόκρυφα σημεία τους χρησιμοποιώντας το χέρι του, ενώ φέρεται ότι είχε ολοκληρωμένη επαφή με μία από αυτές! Στο γραφείο του εισαγγελέα έχουν φτάσει έως σήμερα καταγγελίες από έξι κοπέλες και η έρευνα συνεχίζεται με πολλή διακριτικότητα, όπως ζήτησε με ανακοίνωσή της η Ενωση Φροντιστών Μέσης Εκπαίδευσης Χανίων.

Keywords
Τυχαία Θέματα