Πιλότος βίασε τη συγκυβερνήτριά του

ΚΟΣΜΟΣΠιλότος βίασε τη συγκυβερνήτριά τουΣάββατο, Μάρτιος 17, 2018 - 15:00

❱❱ Αναστάτωση στις Alaska Airlines από την καταγγελία 39χρονης ότι τη νάρκωσε και μετά την κακοποίησε σεξουαλικά

Θύμα βιασμού από τον κυβερνήτη του αεροσκάφους της υποστηρίζει ότι έπεσε γυναίκα πιλότος της Alaska Airlines, σε ένα πρωτοφανές περιστατικό σεξουαλικής επίθεσης που έχει αναστατώσει την αμερικανική αεροπορική εταιρία.

Ενα βράδυ του περασμένου Ιουνίου η συγκυβερνήτρια Μπέτι Πίνα αποφάσισε να δεχτεί το κέρασμα του κυβερνήτη της πτήσης Πολ Ενγκελιεν στο μπαρ του ξενοδοχείου της Μινεάπολις όπου διανυκτέρευαν. Το επόμενο πράγμα που θυμάται από εκείνη τη βραδιά είναι να ξυπνάει γυμνή από τη μέση και κάτω σε ένα κρεβάτι μαζί του.

Σε αγωγή που κατέθεσε εναντίον της αεροπορικής εταιρίας η 39χρονη συγκυβερνήτης κατηγορεί την Alaska Airlines ότι συγκάλυψε το περιστατικό της νάρκωσης και του βιασμού της από τον κυβερνήτη, αναλαμβάνοντας μηδενική δράση εναντίον του από τη μέρα που εκείνη κατήγγειλε το περιστατικό, εδώ και μισό χρόνο. Ο κυβερνήτης, σύμφωνα με την αγωγή της Πίνα, παραμένει εργαζόμενος στην εταιρία.

Μετά την κατάθεση της αγωγής, ο εκπρόσωπος Τύπου της Alaska Airlines ανακοίνωσε ότι έχει αρχίσει έρευνα γύρω από την υπόθεση, αλλά δεν προτίθεται να σχολιάσει τίποτα περισσότερο. «Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι αντιμετωπίζουμε την υπόθεση με σοβαρότητα. Η ασφάλεια και η ευημερία των εργαζομένων και των επιβατών μας είναι πρώτη μας προτεραιότητα» ανέφερε.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα