Πέφτουν οι τίτλοι τέλους στην τραγωδία με το ζευγάρι των σατανιστών

15:31 9/1/2018 - Πηγή: Espresso
ΡΕΠΟΡΤΑΖΠέφτουν οι τίτλοι τέλους στην τραγωδία με το ζευγάρι των σατανιστώνΤρίτη, Ιανουάριος 9, 2018 - 15:31

❱❱ Προχωρούν οι διαδικασίες για την αποδέσμευση των σορών του ζευγαριού που αυτοκτόνησε στη βίλα της περιοχής Βλαχάτα στην Κεφαλλονιά, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Μετά την ολοκλήρωση της προανάκρισης, η Ασφάλεια του νησιού έδωσε το πράσινο φως

για την παραλαβή της σορού του 30χρονου Γερμανού, ο οποίος βρέθηκε νεκρός με ένα μαχαίρι καρφωμένο στο στήθος του. Το γραφείο τελετών που εξουσιοδότησαν οι γονείς του Γερμανού παρέλαβε χθες το πρωί το πτώμα για να αναλάβει να το στείλει στην πατρίδα του.

Το ίδιο γραφείο τελετών θα παραλάβει και την 23χρονη Βουλγάρα φίλη του Λίλια Μποτιούσεβα -που επίσης βρέθηκε νεκρή με κομμένες τις φλέβες της στην ίδια βίλα-, αν η Ασφάλεια Κεφαλληνίας δώσει εντολή για αποδέσμευση και της σορού της.

Οι δύο νέοι βρέθηκαν νεκροί από την ιδιοκτήτρια της βίλας που είχαν νοικιάσει, ενώ το σκηνικό παρέπεμπε σε σατανιστικές τελετές. Μέσα στο δωμάτιο βρέθηκαν μισολιωμένα κεριά κι ένα μενταγιόν με την πεντάλφα της κοπέλας.

Η νεαρή Βουλγάρα, την εξαφάνιση της οποίας είχε δηλώσει η οικογένειά της από τον Ιούνιο, βρέθηκε νεκρή στον καναπέ του σαλονιού έχοντας κομμένο τον καρπό της με φαλτσέτα και φορούσε ένα καθαρό πουκάμισο που της είχε βάλει ο Γερμανός σύντροφός της, ο οποίος μάλιστα την είχε πλύνει πριν την τοποθετήσει στον καναπέ.

Ο ίδιος έβαλε τέλος στη ζωή του καρφώνοντας ένα μαχαίρι στο ημίγυμνο στήθος του μέσα στην μπανιέρα.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα