Παράτησε τα εννιά παιδιά της για να ζήσει με νεαρό αφρικανό που γνώρισε στο... facebook!

ΚΟΣΜΟΣΠαράτησε τα εννιά παιδιά της για να ζήσει με νεαρό αφρικανό που γνώρισε στο... facebook!Τρίτη, Νοέμβριος 14, 2017 - 12:34

❱❱ Η 44χρονη γνώρισε τον 30χρονο εραστή της στο facebook

Μητέρα ετών 44, με εννέα παιδιά, τα παράτησε... σύξυλα με τον επί 23 χρόνια σύζυγό της στη Βρετανία και αποφάσισε να κάνει μια νέα αρχή στην Γκάμπια, μαζί με τον 30χρονο εραστή που γνώρισε μέσω facebook.

H Χάιντι Χέπγορθ από το Σάουθ Ταϊνσάιντ, όπως είναι

πεπεισμένος ο σύζυγός της Αντι, υπέστη πλύση εγκεφάλου από τον νεαρό Μαμαντού Τζάλοου. Μάλιστα, περιγράφει τη μεταστροφή της συζύγου του, που άρχισε ξαφνικά να χαλάει χρήματα σε ινστιτούτα ομορφιάς, σαν την εισβολή εξωγήινου στο σώμα της.

Η Χέπγορθ, αφού έκανε τατουάζ και αρκετές συνεδρίες σολάριουμ, έφυγε τον περασμένο μήνα για την Γκάμπια. «Εξελίχθηκε σ' έναν φρικτό άνθρωπο. Ηταν τρυφερή και προστατευτική μητέρα. Της έκανε πλύση εγκεφάλου. Είναι μια μεγάλη φαντασίωση γι' αυτήν αυτό που συμβαίνει και την ακολουθεί βήμα προς βήμα» δήλωσε συντετριμμένος ο Αντι στην εφημερίδα «Sun». To ζευγάρι έχει μαζί έξι βιολογικά παιδιά και ο Αντι μεγάλωνε από την αρχή τρία παιδιά, που είχε η Χάιντι από προηγούμενο γάμο της, σαν δικά του.



Πώς εξηγεί, όμως, η ίδια αυτή την απόφασή της; Αφού υπογραμμίζει ότι ο νέος αγαπημένος της δεν την κυνήγησε για να εξασφαλίσει βρετανικό διαβατήριο και πως μιλάει καθημερινά με βιντεοκλήσεις με τα παιδιά της, επισημαίνει ότι ο γάμος της με τον Αντι είχε προβλήματα. Αυτό το διαπίστωσε και ο βετεράνος του ναυτικού, όταν έβλεπε ότι η Χάιντι από τον Μάρτιο άρχισε να κάνει add στο facebook «Ασιάτες και Αφρικανούς άνδρες».

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα