ΠΑΟΚ: Με κόσμο στα Γιάννενα, προπόνηση για τους «νέους»

21:03 2/2/2018 - Πηγή: Espresso
ΑΘΛΗΤΙΚΑΠΑΟΚ: Με κόσμο στα Γιάννενα, προπόνηση για τους «νέους»Παρασκευή, Φεβρουάριος 2, 2018 - 21:03

Με τον κόσμο στο πλευρό του για να διευρύνει το σερί, ο ΠΑΟΚ των 11 διαδοχικών νικών δεν θα είναι μόνος στο κυριακάτικο ματς με αντίπαλο τον ΠΑΣ στα Γιάννενα...

... καθώς, ύστερα από χθεσινή σύσκεψη και με την Αστυνομία να ανάβει το πράσινο φως,

παραχωρήθηκε στους φίλους του «Δικεφάλου του Βορρά» θύρα χωρητικότητας 800 φιλάθλων στους «Ζωσιμάδες».

Παράλληλα, οι νεοαποκτηθέντες Τιμπό Μουλέν και Μάρκο Μιχόγεβιτς έκαναν χθες την πρώτη τους προπόνηση. Αμφότεροι προέρχονται από χειμερινή διακοπή των πρωταθλημάτων σε Πολωνία και Βοσνία και αναμένεται να είναι απολύτως έτοιμοι αγωνιστικά σε δύο εβδομάδες.

Μάλιστα, ο 28χρονος Γάλλος μέσος Μουλέν στις πρώτες δηλώσεις του ως παίκτης των «ασπρόμαυρων» έδειξε «διψασμένος», ενώ υποστήριξε πως έλαβε τις καλύτερες συστάσεις για την ομάδα από τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς: «Eλπίζω να είμαι έτοιμος όσο πιο γρήγορα γίνεται ώστε να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Από τη μεριά του, ο 21χρονος Βόσνιος στόπερ Μιχόγεβιτς τόνισε: «Θέλω να αποδείξω την αξία μου και να γίνω σημαντικό μέλος της ομάδας. Να αποδείξω ότι αξίζω να φορώ τη φανέλα του ΠΑΟΚ».

Στο μεταξύ, ο Τζάλμα Κάμπος προπονήθηκε κανονικά και τέθηκε στη διάθεση του Λουτσέσκου για την αναμέτρηση των Ιωαννίνων.

Τέλος, δημοσιεύματα από την Κροατία (όπου η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται στις 15 Φεβρουαρίου) ανέφεραν πως η Ριέκα θα επιστρέψει για την απόκτηση του Λέοβατς.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα