Πακιστανοί απήγαγαν ομοεθνή τους και τον βασάνιζαν μέσα σε λαγούμι ζητώντας λύτρα

ΡΕΠΟΡΤΑΖΠακιστανοί απήγαγαν ομοεθνή τους και τον βασάνιζαν μέσα σε λαγούμι ζητώντας λύτραΔευτέρα, Φεβρουάριος 11, 2019 - 15:46

❱❱ Τρεις Πακιστανοί απήγαγαν και βασάνιζαν ομοεθνή τους ζητώντας λύτρα από τους συγγενείς του!

Ο άτυχος 26χρονος, που ζει στη Σίφνο τα τελευταία χρόνια, πέρασε εφιαλτικές ώρες μέσα στο πέτρινο παράπηγμα σε δυσπρόσιτο ορεινό σημείο του νησιού, όπου τον κρατούσαν δεμένο χειροπόδαρα τρεις συμπατριώτες του.

Οι δύο Πακιστανοί, ηλικίας 42

και 23 ετών, και ακόμα ένας, άγνωστων στοιχείων, που αναζητείται, ταξίδεψαν από τον Πειραιά στη Σίφνο, όπου έφτασαν τα ξημερώματα της Τετάρτης, με στόχο να απαγάγουν τον 26χρονο ομοεθνή τους. Τον άρπαξαν μέσα από το σπίτι του και τον μετέφεραν σε πετρόχτιστο λαγούμι, όπου τον χτυπούσαν για περισσότερες από 36 ώρες και τον υποχρέωναν να επικοινωνεί με τους συγγενείς του, από τους οποίους απαιτούσαν 4.000 ευρώ. Οι συγγενείς, όμως, ενημέρωσαν έναν άλλο Πακιστανό που ζει στη Σίφνο, ο οποίος κατήγγειλε την απαγωγή στην Αστυνομία το απόγευμα της Πέμπτης. Αμέσως άρχισαν έρευνες και τελικά εντοπίστηκε η αυτοσχέδια φυλακή, απελευθερώθηκε το θύμα και συνελήφθησαν δύο από τους δράστες.

Keywords
Τυχαία Θέματα