Ο Βλοντάκης νοκ άουτ από το «Dancing» λόγω σοβαρού τραυματισμού

16:34 9/3/2018 - Πηγή: Espresso
TV GOSSIPΟ Βλοντάκης νοκ άουτ από το «Dancing» λόγω σοβαρού τραυματισμούΠαρασκευή, Μάρτιος 9, 2018 - 16:34

❱❱ Τέλος ο Αντώνης Βλοντάκης από το «Dancing with the Stars»!

Ο γνωστός πολίστας τραυματίστηκε το απόγευμα της Τετάρτης, κατά τη διάρκεια της πρόβας του εν όψει του αποψινού live και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Τι συνέβη;

Ενώ έτρεχε, γλίστρησε σε μία γούρνα με νερά που υπήρχαν στο παρκέ -και ήταν μέρος της χορογραφίας- και

έπεσε. Το αποτέλεσμα ήταν να χτυπήσει σοβαρά τον ώμο του και να έχει αφόρητους πόνους. Φτάνοντας στο νοσοκομείο έγινε διάγνωση ότι του κόπηκε ο υπερακάνθιος τένοντας στον δεξιό ώμο και μπήκε κατευθείαν στο χειρουργείο.

Λίγες ώρες μετά ενημέρωσε ο ίδιος για το ατύχημά του τους διαδικτυακούς του φίλους στο Instagram, αλλά και για το τέλος του «ταξιδιού» του, όπως χαρακτηριστικά έγραψε, στο σόου χορού, με ένα βίντεο που έδειχνε την πτώση του: «Κι έτσι, σε μια στιγμή, αλλάζουν όλα. Ευχαριστώ όλους όσοι με στήριξαν στο υπέροχο χορευτικό μου ταξίδι. Συνεχίστε να στηρίζετε τον ιερό σκοπό του Make a wish Greece. Εγώ θα ξαποστάσω λιγάκι και θα επανέλθω δριμύτερος!» έγραψε και δέχτηκε άπειρα likes και ευχές για περαστικά.

Μήπως εκεί, στον ΑΝΤ1, να σκεφτούν σοβαρά την προοπτική ενός... ευχέλαιου; Μετά τον τραυματισμό και την αποχώρηση του Αλμπέρτο Εσκενάζυ, τώρα και ο γοητευτικός αθλητής βγαίνει εκτός σόου!

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα