Ο Σπύρος Παπαδόπουλος επιστρέφει στα γυρίσματα της εκπομπής με μια… ζεϊμπεκιά και μέτρα προστασίας

Ανήμερα τη μεγάλη γιορτή των αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, στις 21 Μαΐου, ο Σπύρος Παπαδόπουλος θα νίψει τας χείρας του πολύ σχολαστικά και θα μπει για γύρισμα στο στούντιο της εκπομπής «Στην υγειά μας, ρε παιδιά», στο Ίλιον. Θα ρίξει, μάλιστα, και μια ζεϊμπεκιά, αφού ως χορός είναι μοναχικός και μπορεί κανείς να… κρατά τις αποστάσεις!

Ο Σκάι, σε συνεννόηση με την παραγωγό Βίκυ Λάσκαρη και τον δημοφιλή ηθοποιό και παρουσιαστή, αποφάσισε το Σάββατο 30 Μαΐου

να προσφέρει ωραία ψυχαγωγία στους τηλεθεατές προγραμματίζοντας την προβολή νέου επεισοδίου της μουσικής εκπομπής, η οποία το διάστημα του εγκλεισμού παιζόταν σε επανάληψη. Στο πρώτο επεισόδιο μετά το lockdown ο Σπύρος Παπαδόπουλος καλεί στο στούντιο για να τραγουδήσουν αγαπημένους φίλους του, όπως η Γλυκερία, ο Κώστας Χατζής, ο Κώστας Μακεδόνας, ο Γιάννης Ζουγανέλης, η Μελίνα Κανά και ο Λάκης Παπαδόπουλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Βίκυ Λάσκαρη, η οποία βρίσκεται εδώ και 16 χρόνια πίσω από την παραγωγή του «Στην υγειά μας», έχει πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας για το γύρισμα, που θα γίνει στις 21 Μαΐου. Γι’ αυτό και στο στούντιο θα είναι μόνο δέκα καλεσμένοι και θα κρατούν 1,5 μέτρο απόσταση ο ένας από τον άλλον.

Μάλιστα, πριν μπουν στο πλατό ο Σπύρος, οι τεχνικοί και όλοι οι συντελεστές για τα γυρίσματα θα γίνει απολύμανση, ενώ θα υπάρχουν παντού αντισηπτικά, μάσκες και γάντια. Φυσικά, το σκηνικό θ’ αλλάξει για να κρατηθούν οι αποστάσεις μεταξύ των καλεσμένων στα τραπέζια.

Να σημειωθεί ότι στο πλατό δεν θα υπάρχουν πλέον χορευτές για να μην προκαλείται συνωστισμός. Ως εκ τούτου, θα λείψουν από τους τηλεθεατές οι αιθέριες υπάρξεις και τα λικνίσματα στα τσιφτετέλια. Κάθε τραγουδιστής θα βγαίνει μόνος του να τραγουδήσει και μετά θα ακολουθεί ο επόμενος.

Όπως πληροφορηθήκαμε από το περιβάλλον της, για την παραγωγό Βίκυ Λάσκαρη πάνω απ’ όλα είναι η υγεία των συντελεστών και των καλεσμένων της εκπομπής, αλλά και να γίνουν όλα όπως πρέπει, χωρίς πανικό, με τις υποδείξεις γιατρού που θα δίνει το «παρών». Στόχος είναι να γίνουν γυρίσματα όλο τον Ιούνιο και να βλέπουμε τον Σπύρο Παπαδόπουλο να μας διασκεδάζει με τους δημοφιλείς τραγουδιστές έως και στο τέλος Ιουλίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σπύρος Παπαδόπουλος,spyros papadopoulos