Ο Ογκουνσότο έτοιμος για το «Survivor»

SHOWBIZ«ΠΩΣ ΓΚΕΝΕΝ ΑΥΤΟ;»Ο Ογκουνσότο έτοιμος για το «Survivor»Δευτέρα, Ιούλιος 17, 2017 - 14:06

Από τον
Χάρη Δάντση

Ποιος Χούτος και ποιος Ντάνος;

Ο Πάτρικ Ογκουνσότο δήλωσε συμμετοχή στο «Survivor 2» και είναι βέβαιος ότι, αν πάει, ο κόσμος θα τον αναδείξει νικητή!

Σε συνεντεύξεις ο Νιγηριανός ποδοσφαιριστής, που έχει αγωνιστεί, μεταξύ άλλων, σε Εργοτέλη, ΟΦΗ, Ολυμπιακό

Βόλου (όπως και ο Γιώργος Αγγελόπουλος, που κέρδισε το «Survivor») και πρόσφατα αποχώρησε από τον Μακεδονικό, ξεκαθάρισε ότι έκανε την αίτηση για τη δόξα και όχι για τα λεφτά!

Αποκάλυψε, μάλιστα, ότι μετά τη γνωστοποίηση της... υποψηφιότητάς του στο «Survivor» δέχθηκε κρούση από τέσσερις πέντε ομάδες (προφανώς χαμηλών κατηγοριών) εν όψει της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς. Βέβαια, προτεραιότητα του 34χρονου επιθετικού είναι το ριάλιτι και αν η παραγωγή ανάψει το πράσινο φως για τη συμμετοχή του, τότε θα κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά παπούτσια του και θα ριχθεί στους στίβους μάχης.

Πολλοί από τους θαυμαστές του θα ήθελαν να τον δουν εκτός των τεσσάρων γραμμών, αλλά και να τον ακούσουν έπειτα από κάποια ήττα. Ποιος μπορεί να ξεχάσει τις μυθικές δηλώσεις του και την ατάκα «Πώς γκένεν αυτό;» ύστερα από ένα παιχνίδι στο οποίο είχε αδικηθεί ο Εργοτέλης σε ματς με τον ΟΦΗ;

Θυμίζουμε ότι συμμετοχή στο «Survivor 2» έχει δηλώσει και ο Γιώργος Σαϊτιώτης, παλαίμαχος επιθετικός του ΠΑΣ Γιάννινα και πρώην συμπαίκτης του Ντάνου (στον Ολυμπιακό Βόλου).

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα