Ο μυστικός γάμος της Καϊλή στο Κεφαλάρι

SHOWBIZΤο μυστήριο με κουμπάρα την αδελφή της και το σούπερ πάρτι που θα γίνει το Σαββατοκύριακο στην ΑντίπαροΟ μυστικός γάμος της Καϊλή στο ΚεφαλάριΤετάρτη, Ιούλιος 20, 2016 - 15:19

Η Εύα Καϊλή πάντρεψε τη μικρότερη αδελφή της Μανταλένα με τον σύντροφό της Στέργιο Σουγιουτζόγλου.

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΗΛΙΑ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ

Το μυστήριο

(που έγινε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας) τελέστηκε σε στενό οικογενειακό κύκλο την Πέμπτη 30 Ιουνίου στον Ιερό Ναό Μεταμόρφωσης του Σωτήρος στο Κεφαλάρι, ενώ για την ερχόμενη Παρασκευή το νιόπαντρο ζευγάρι ετοιμάζει -πάλι υπό άκρα μυστικότητα- το wedding party του στην Αντίπαρο.

Με αυτόν τον τρόπο η Μανταλένα και ο Στέργιος θα γιορτάσουν τη γαμήλια ένωσή τους και με τους φίλους τους, οι οποίοι δεν παρευρέθηκαν στον γάμο τους.

Εκτός από την ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ, η οποία άλλαξε πρώτη τα στέφανα και τις βέρες της αδελφής της και του γαμπρού της, στη λίστα με τους κουμπάρους συμπεριλαμβάνονταν άλλα τρία πρόσωπα: ο Αλέξανδρος Κυρτσής, παιδικός φίλος του Στέργιου από το Λονδίνο, ο Γιώργος Σπηλιόπουλος -της ομώνυμης εταιρίας ποτών με έδρα την Πάτρα-, ο οποίος είναι ξάδελφος του γαμπρού, και η σύζυγός του Νταίζη Καΐρη, κόρη του επιτυχημένου shipping owner Aλέκου Καΐρη και της Κατερίνας Γουλανδρή-Καΐρη και, επομένως, ανιψιά του Μιχάλη Γουλανδρή.

Το make up και το χτένισμα της νύφης επιμελήθηκε ο Σπύρος Σαμοΐλης, γνωστός από τις συνεργασίες του με αρκετούς celebrities. Μάλιστα, ο ίδιoς ανάρτησε και ένα... νυφικό στιγμιότυπο της Μανταλένας στον λογαριασμό του στο Instagram. Το ίδιο έκανε και η αδελφή και κουμπάρα της νύφης Εύα Καϊλή, η οποία προχώρησε στην ανάρτηση μιας ιδιαίτερα καλλιτεχνικής φωτογραφίας με τη Μανταλένα μέσα στο αυτοκίνητο αντίκα, με το οποίο έφτασε στην εκκλησία, στην Κηφισιά.

Στην Αντίπαρο

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», η Καϊλή και ο σύζυγος της Στέργιος Σουγιουτζόγλου επιθυμούν να μη λάβει δημοσιότητα ούτε το γαμήλιο πάρτι που έχουν οργανώσει για μεθαύριο στην Αντίπαρο. Ετσι, δεν έχουν αποκαλύψει ακόμη ούτε στους προσκεκλημένους τους την ακριβή τοποθεσία. «Επικοινωνήστε μαζί μας μόλις φτάσετε στο λιμάνι της Αντιπάρου και θα σας δοθούν οδηγίες» αναγράφεται στο προσκλητήριο. Οπως μάθαμε, οι νιόπαντροι έχουν ετοιμάσει ωραίες εκπλήξεις για τους προσκεκλημένους τους: Εκτός από το πάρτι της Παρασκευής, θα δώσουν κι ένα brunch το μεσημέρι του Σαββάτου. Φυσικά, δεν θα λείψουν και οι βουτιές στα καταγάλανα νερά του Αιγαίου.

Σημειώνεται ότι η Μανταλένα Καϊλή είναι δικηγόρος και ο Στέργιος Σουγιουτζόγλου ασχολείται με τα οικονομικά ως αναλυτής και αρθρογράφος.

Keywords
Αναζητήσεις
athina pikraki, μανταλενα καιλη
Τυχαία Θέματα