Ο κόκκινος δράκος έχει τη δική του «Σκλεναρίκοβα»!

18:28 5/6/2015 - Πηγή: Espresso
ΚΟΣΜΟΣΟ κόκκινος δράκος έχει τη δική του «Σκλεναρίκοβα»!Παρασκευή, Ιούνιος 5, 2015 - 18:22

Η Κίνα έχει πάθει φρενίτιδα με 20χρονη μοντέλο, τα πόδια της οποίας έχουν το ύψος επτάχρονου παιδιού. Η Ντονγκ Λέι με ύψος 1,80 μ. έχει πόδια που φτάνουν τα 1,14 μ., δηλαδή δέκα εκατοστά πιο κοντά από αυτά της Αντριάνα Σκλεναρίκοβα, η οποία υπήρξε κάτοχος του ρεκόρ Γκίνες ως το μοντέλο με τα πιο μακριά πόδια, αφού το μήκος τους φτάνει τα 1,24 μέτρα.

Η καλλονή από την επαρχία Ανχούι, που ήταν μαθητευόμενη δασκάλα και έγινε διάσημη χάρη στην παρουσία της στην τηλεοπτική εκπομπή

«Supermodel», αποδίδει τα εντυπωσιακού μήκους άκρα της στους ψηλούς γονείς της. Αυτοί ωστόσο κάθε άλλο παρά χαρούμενοι ήταν στην αρχή με την εμφάνιση της κόρης τους, με τη μητέρα της να τη στέλνει σε σχολή κινησιολογίας και καλών τρόπων, επειδή ανησυχούσε για την άχαρη στάση του σώματός της.

Διασημότητα

Οι θαυμαστές της, που λίγο νοιάζονται για τα γονιδιακά αίτια, της στέλνουν μηνύματα άκρατου ενθουσιασμού, ενώ ένας εξ αυτών φρόντισε να τη συμβουλεύσει να ακολουθήσει το παράδειγμα πολλών διασημοτήτων του δυτικού κόσμου και να τα ασφαλίσει. «Το βρίσκω απίστευτο ότι έγινα ξαφνικά μια διασημότητα του ίντερνετ. Απολαμβάνω πραγματικά τη ζωή μου και τη δουλειά μου αυτή τη στιγμή, ταξιδεύω πολύ και η δουλειά μου είναι εν μέρει σαν διακοπές. Θα δουλέψω σκληρά για να επιτύχω και ελπίζω για τα καλύτερα» σχολιάζει η ίδια. Πάντως οι Δυτικές εξακολουθούν να έχουν τα πρωτεία στα πιο μακριά πόδια. Πέρυσι το μοντέλο Μπρουκ Μπάνκερ είχε δηλώσει ότι διέθετε τα πιο μακριά πόδια της Νέας Υόρκης, με μήκος 119 εκατοστά!

Keywords
Τυχαία Θέματα