«Ο Κλούνεϊ μου ζήτησε συμβουλές για την πατρότητα»

ΚΟΣΜΟΣ«Ο Κλούνεϊ μου ζήτησε συμβουλές για την πατρότητα»Παρασκευή, Φεβρουάριος 17, 2017 - 17:02

«Ενθουσιασμένος, αλλά και λίγο αγχωμένος», όπως κάθε μελλοντικός μπαμπάς, είναι ο Τζορτζ Κλούνεϊ, σύμφωνα με το «People». Μετά και την επίσημη επιβεβαίωση της εγκυμοσύνης, οι αποκαλύψεις για τις αντιδράσεις του ζευγαριού, αλλά και για τις προετοιμασίες τους εν αναμονή της γέννησης διαδέχονται η μία την άλλη.

Οπως ανακοίνωσε η Τζούλι Τσεν στην εκπομπή της «Talks», τα δίδυμα αναμένεται να γεννηθούν τον Ιούνιο.

Από το US Weekly έγινε γνωστό ότι η Αμάλ έχει ήδη προχωρήσει στις ετοιμασίες στο σπίτι για τον ερχομό των μωρών, ενώ το ζευγάρι έχει ήδη επιλέξει και το νοσοκομείο στο οποίο θα τα υποδεχθούν. Τα καλύτερα, ωστόσο, αποκάλυψε ο πολύ καλός φίλος του Τζορτζ Κλούνεϊ Ματ Ντέιμον, φιλοξενούμενος στην εκπομπή της Ελεν ντε Τζενέρις. Την αρχική έκπληξη και τη συγκίνηση του ζευγαριού όταν έμαθε για την εγκυμοσύνη της Αμάλ διαδέχτηκε ο φόβος του... πρωτάρη γονιού. Πόσο μάλλον που θα αποκτήσουν και δύο παιδιά με την πρώτη.

Ο Κλούνεϊ, λοιπόν, έσπευσε να του ζητήσει συμβουλές όταν έμαθε ότι θα αποκτήσει δίδυμα, δεδομένου ότι ο Ντέιμον είναι πατέρας τεσσάρων παιδιών. Επίσης, όχι μόνο ο ίδιος ο Ντέιμον, αλλά και όλοι οι κοινοί φίλοι τους και συνάδελφοι από τη σειρά ταινιών «Ocean» τού κάνουν καζούρα επειδή θα γίνει μεγαλομπαμπάς και μάλιστα σε δίδυμα, οπότε θα... τρέχει. Μάλιστα, το θεώρησε περίεργο όταν όλοι στην παρέα τους έχουν παιδιά που πηγαίνουν είτε στο κολέγιο ή είναι πια μεγάλα, ενώ εκείνος μόλις τώρα στα 55 του δημιουργεί την οικογένειά του και αρχίζει τα μωρουδιακά ξενύχτια. Ο Ντέιμον μάλιστα αστειεύτηκε, λέγοντας: «Μόλις άρχισαν, θα δούμε τι θα συμβεί και σε αυτόν».

Keywords
Τυχαία Θέματα