Ο Γιώργος Χρανιώτης αποκάλυψε ότι είχε πάει για ποτό και η έγκυος σύζυγός του τον πέταξε έξω από το σπίτι

Ο Γιώργος Χρανιώτης περιέγραψε στην Ελεονώρα Μελέτη πώς και γιατί η εγκυμονούσα σύζυγός του Γεωργία Αβασκαντήρα τού ζήτησε να τα μαζέψει και να φύγει!

Λίγο πριν να γίνει πατέρας για πρώτη φορά, ο γνωστός ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στα «Μεσάνυχτα» της Τρίτης και μίλησε για όλα. Μεταξύ άλλων, λοιπόν, αποκάλυψε και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν λόγω κύησης, καθώς κι ένα απίστευτο περιστατικό.

«Την περίοδο της εγκυμοσύνης μαθαίνεις ότι ο γάιδαρος

πετάει. Στα περισσότερα λέω «ναι». Eνα βράδυ με πέταξε έξω από το σπίτι» είπε ο πρώην παίκτης του «Survivor» και εξήγησε: «Δεν είχα γυρίσει αργά. Μετά την παράσταση είχα πάει για ένα ποτό. Η Γεωργία με ήθελε δίπλα της. Ήμουν πολύ δίπλα της, ήμουν στο ένα χιλιόμετρο από το σπίτι μας. Της είπα “αν θέλεις να πάμε νοσοκομείο ή σε κάποιο φαρμακείο, έρχομαι τώρα, αλλά αν δεν υπάρχει λόγος πάρε με ξανά”. Με πήρε πολύ έντονα τη δεύτερη φορά. Πήγα λοιπόν και μου είπε να μαζέψω τα πράγματά μου και να σηκωθώ να φύγω. Το έκανα ξέροντας ότι στην επόμενη ώρα θα θέλει να είμαι δίπλα της. Πήγα μέχρι το πάρκο στην Ακαδημία Πλάτωνος, άραξα, έκανα ένα τσιγάρο, με πήρε τηλέφωνο και γύρισα. Με πήρε τηλέφωνο στο τέταρτο» είπε ο ηθοποιός.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Γιώργος Χρανιώτης,giorgos chraniotis