Ο Γιώργος Χατζηνάσιος εμπιστεύτηκε στη Βίκυ Καρνέζη τη διασκευή του κλασικού πλέον τραγουδιού «Ζω»

16:30 6/6/2020 - Πηγή: Espresso

Να σου εμπιστεύεται τη διασκευή του τραγουδιού «Ζω» (σε πρώτη εκτέλεση ∆ήμητρας Γαλάνη, το 1979) ο Γιώργος Χατζηνάσιος, σίγουρα αυτό και μόνο λέει πολλά, τόσο για το ταλέντο όσο και για την ικανότητα να διαχειρίζεσαι με σεβασμό αυτή τη θρυλική δισκογραφία του μεγάλου συνθέτη.

Η ερμηνεία της Βίκυς Καρνέζη στο «Ζω» μαγεύει, ενώ η δουλειά του συνθέτη Θάνου Γεωργουλά στο κομμάτι της ενορχήστρωσης και της παραγωγής, που υποδειγματικά «παντρεύει» το χθες με το σήμερα, κερδίζει τις εντυπώσεις.

Την

οπτικοποίηση της διασκευής «Ζω» ανέλαβαν οι Άρης ∆ιαβολίκης και Γιάννης Σιγάλας και τα γυρίσματα του βιντεοκλίπ πραγματοποιήθηκαν στο Λαγονήσι και την παραλία του Σχοινιά.

Η «Espresso» εξασφάλισε -αποκλειστικά- και παρουσιάζει σήμερα φωτογραφικά στιγμιότυπα από την επιτυχημένη συνεργασία της όμορφης τραγουδίστριας με τον Γιώργο Χατζηνάσιο και τον Θάνο Γεωργουλά, όπως επίσης backstage «κλικ» από το γύρισμα για το εντυπωσιακό βίντεο που συνοδεύει το τραγούδι. Η διασκευή του «Ζω», με έναν άκρως ανεβαστικό και καλοκαιρινό ήχο, βρίσκεται ήδη στο YouTube και έχει αρχίσει να ακούγεται στα ραδιόφωνα, προσφέροντας μια νότα αισιοδοξίας, καθώς οι Έλληνες ξαναβρίσκουμε σταδιακά την κανονικότητα στη ζωή μας μετά την καραντίνα. «Μετά από σένα ζω, μετά από σένα ζω… Η ζωή δεν γυρίζει πίσω, δεν τελειώνει ο ουρανός, δεν μπορώ να τη σταματήσω, δεν μπορώ και να κάνω αλλιώς» τραγουδά, μεταξύ άλλων, η Βίκυ Καρνέζη. Αυτό είναι, άλλωστε, και το μήνυμα που έστειλε η πολλά υποσχόμενη ερμηνεύτρια μέσω του YouTube: «Ζω! Ο,τι πιο γλυκό και δυνατό, για να μας δίνει πάντα θάρρος. Ειδικά, τώρα, μετά την κρίση! Είμαι ευγνώμων και ευχαριστώ, βαθιά μέσα από την καρδιά μου, τον θρύλο Γιώργο Χατζηνάσιο, που μας κάνει να αισθανόμαστε τη ζωή, τον Κώστα Τριπολίτη, που αποτυπώνει την ψυχή μας στον στίχο, και τον Θάνο Γεωργουλά, που δίνει νέα πνοή στην τέχνη τους» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα