Ο γιατρός της καρδιάς της!

18:18 8/7/2016 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZΟ γιατρός της καρδιάς της!Παρασκευή, Ιούλιος 8, 2016 - 18:17

Στην πιο δύσκολη περίοδο της ζωής της (όταν νοσηλευόταν η μητέρα της) βρήκε τον «άγγελό» της, Στέλιο Μανουσάκη

Ο έρωτας «γιάτρεψε» την καρδιά της. Μπορεί η Αρτεμις Αστεριάδη να πέρασε μια δύσκολη περίοδο, όταν η μητέρα της χρειάστηκε να νοσηλευτεί για θέματα υγείας που την ταλαιπωρούσαν, αλλά, όπως φαίνεται, βρήκε το κατάλληλο... φάρμακο.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

Και αυτό στην περίπτωσή της ακούει στο όνομα Στέλιος Μανουσάκης, και είναι γιατρός. Το μοντέλο, επιχειρηματίας και ηθοποιός πέρασε ένα διάστημα όπου είχε βάλει σε δεύτερη μοίρα τη δουλειά της και βρισκόταν νυχθημερόν στα νοσοκομεία, στο πλευρό της αγαπημένης μητέρας της, με την οποία είναι πολύ δεμένες. Η ζωή μπορεί να την έβαλε σε μια πολύ σκληρή δοκιμασία, όμως της χάρισε και τον... έρωτα. Εκείνη την περίοδο που χρειαζόταν κάποιον να τη στηρίξει, γνώρισε τον γυναικολόγο Στέλιο Μανουσάκη με τον οποίο μιλούσε καθημερινά, της έδινε κουράγιο και ήταν πάντα κοντά της όταν εκείνη τον χρειαζόταν.

Στο πρόσωπό του αρχικά βρήκε έναν συμπαραστάτη. Ωστόσο, η σχέση τους προχώρησε και στην πορεία διαπίστωσαν ότι ήταν κάτι παραπάνω από φιλική. Η Αρτεμις είναι και πάλι ερωτευμένη και μάλιστα αποκαλεί τον νέο αγαπημένο της... «άγγελό της», ενώ άτομα από το περιβάλλον της μαρτυρούν πως είχαν καιρό να τη δουν τόσο ερωτευμένη. Ο νεαρός επιστήμονας, που κατάγεται από την Κρήτη, περνάει το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου του στο εξωτερικό, όπου και εργάζεται.

Φυσικά δεν είναι λίγες οι φορές που η ξανθιά καλλονή είναι με μια βαλίτσα στο χέρι για να βρεθεί έστω και λίγες ημέρες μαζί του. Η ζωή τής έχει χαμογελάσει και πάλι, αφού η κατάσταση της υγείας της μητέρας της είναι βελτιωμένη, ενώ η ίδια βρήκε το στήριγμά της. Αν και το ζευγάρι δεν διατυμπανίζει τον έρωτά του, οι λογαριασμοί του στα social media «μαρτυρούν» πολλά.

Keywords