Ο εκτελεστής του Μακρή έμενε μια ανάσα από τον τόπο του εγκλήματος!

18:49 5/4/2019 - Πηγή: Espresso
ΡΕΠΟΡΤΑΖΣτα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο killer του ΜακρήΟ εκτελεστής του Μακρή έμενε μια ανάσα από τον τόπο του εγκλήματος!Παρασκευή, Απρίλιος 5, 2019 - 18:47

❱❱ Ξέσπασε η Βικτώρια Καρύδα: «Χαίρομαι που τον έπιασαν! Εύχομαι τα χειρότερα γι’ αυτόν τον άνθρωπο»

Τις αιματοβαμμένες διαδρομές του 31χρονου Βούλγαρου τουρκικής καταγωγής εκτελεστή, ο οποίος συνελήφθη μια ανάσα από τον τόπο όπου δολοφονήθηκε στις 31 Οκτωβρίου 2018 ο ομογενής επιχειρηματίας Γιάννης Μακρής, προσπαθούν να φωτίσουν οι αστυνομικοί

για να διαπιστώσουν αν είναι το ίδιο πρόσωπο που επιχείρησε να βγάλει από την μέση στις αρχές Μαρτίου τον 56χρονο Αυστραλό Αμάντ Μαλκούν στα νότια προάστια ή θα εκτελούσε «συμβόλαιο θανάτου» με τον επόμενο στη λίστα του.

Το βράδυ της Τρίτης, ύστερα από πολύπλευρες έρευνες, οι αστυνομικοί ακροβολίστηκαν γύρω από το ξενοδοχείο της Γλυφάδας όπου κρυβόταν ο 31χρονος killer και περίμεναν.

Ωστόσο, εκείνος αποφάσισε βγαίνοντας να τα παίξει όλα για όλα, αντιστάθηκε και κατάφερε να διαφύγει προσωρινά με ένα αυτοκίνητο. Δεν υπολόγισε, όμως, ότι οι αστυνομικοί είχαν προβλέψει τα πάντα κι έτσι έπεσε πάνω σε άλλα οχήματα της Ασφάλειας, με αποτέλεσμα να συλληφθεί.


Η Βικτώρια Καρύδα με τον Γιάννη Μακρή και ένα από τα παιδιά τους

Στη ΓΑΔΑ όπου μεταφέρθηκε έδειξε με τη στάση του ότι είναι «επαγγελματίας», αφού αρνήθηκε ότι έχει σχέση με τη δολοφονία, όπως και να αποκαλύψει το παραμικρό όχι μόνο για τον εντολέα του αλλά ακόμα και για το... όνομά του! Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί αναζητούν και τον 35χρονο αδελφό του, που φέρεται ότι ήταν συνεργός του στην εκτέλεση του Μακρή.

Αυτό που εξετάζουν οι αστυνομικοί είναι για ποιο λόγο επέστρεψε στην Ελλάδα ο Βούλγαρος, που είχε φύγει για την πατρίδα του μετά τη δολοφονία, αλλά και ποιο ήταν το περιεχόμενο των συζητήσεών του με συγκεκριμένα πρόσωπα στη χώρα μας. Ακόμα ένα ερώτημα είναι αν αυτός ήταν ο δράστης της απόπειρας δολοφονίας σε πάρκινγκ της Γλυφάδας, με βόμβα στο αυτοκίνητο του πρώην αρχηγού των «Κομαντσέρο», μιας συμμορίας μοτοσικλετιστών της Αυστραλίας που της χρεώνονται δολοφονίες, εμπόριο όπλων και ναρκωτικών, και πληρωμένα «συμβόλαια θανάτου».

Ο 46χρονος Γιάννης Μακρής δολοφονήθηκε έξω από το σπίτι του στο Πανόραμα Βούλας, την ώρα που έμπαινε στο αυτοκίνητό του για να πάει στα εγκαίνια της νέας επιχείρησης φύλαξης και καθαρισμού κτιρίων που είχε ανοίξει στη λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Πυροβόλησε απανωτά

Ο εκτελεστής πυροβόλησε απανωτά τον επιχειρηματία χρησιμοποιώντας σιγαστήρα, ώσπου σιγουρεύτηκε ότι τηρήθηκε το «συμβόλαιο» που του είχε αναθέσει ο εντολέας, με τις κάμερες ασφαλείας των γειτονικών σπιτιών να καταγράφουν τη σκηνή της δολοφονίας. Το υλικό μελετούσαν επί μήνες οι αστυνομικοί, ώσπου να καταλήξουν στην ταυτότητα του δολοφόνου, ο οποίος έδρασε με διαφορετικό τρόπο σε σχέση με άλλες εκτελέσεις που έγιναν κατά παραγγελία, στο πλαίσιο του «εμφυλίου» των μαφιόζων.


Στην άσφαλτο το άψυχο σώμα του επιχειρηματία

Η συγκεκριμένη έγινε σε απόμερο σημείο με πιστόλι και όχι με αυτόματο, κι ενώ όλα έδειχναν ότι ο Γιάννης Μακρής -είχε δύο παιδιά με τη σύζυγό του, την πρώην παίκτρια reality μόδας Βικτώρια Καρύδα- είχε αφήσει πίσω του τις δικαστικές περιπέτειες και τον πόλεμο με «βαριά» ονόματα της νύχτας στην Αυστραλία.

Με μια ολιγόλογη δήλωση η Βικτωρία Καρύδα εξέφρασε την ανακούφισή της στο άκουσμα της είδησης για τη σύλληψη του υπόπτου: «Χαίρομαι που τον έπιασαν. Η Αστυνομία κάνει καλά τη δουλειά της. Εύχομαι τα χειρότερα γι' αυτόν τον άνθρωπο» είπε λακωνικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα