Ο «δράκος των Αμπελοκήπων» σπούδαζε σεφ και εργαζόταν σε σούσι μπαρ

ΡΕΠΟΡΤΑΖΟ «δράκος των Αμπελοκήπων» σπούδαζε σεφ και εργαζόταν σε σούσι μπαρΠέμπτη, Νοέμβριος 22, 2018 - 15:08

❱❱ Σύγχρονος «δόκτωρ Τζέκιλ και μίστερ Χάιντ» ήταν ο 29χρονος «δράκος των Αμπελοκήπων» που συνελήφθη για επιθέσεις σε τέσσερις νεαρές γυναίκες, με σκοπό να τις βιάσει!

Οσοι ήξεραν τον Αριστοτέλη Μακαπαγκάλ (φωτό), με καταγωγή από τις Φιλιππίνες, τον θεωρούσαν έναν ήρεμο και πράο άνθρωπο με στόχους για καριέρα στη μαγειρική, καθώς σπούδαζε

σεφ και τα βράδια εργαζόταν σε πανάκριβο σούσι μπαρ των βορείων προαστίων. Τόσο στη σχολή του όσο και στο γνωστό εστιατόριο οι συνάδελφοί του δεν πίστευαν στα μάτια τους βλέποντας τις φωτογραφίες του που δημοσιοποίησε η ΕΛ.ΑΣ.

Αναζητούσε θύματα

Μόνο τότε συνειδητοποίησαν ότι ο ήσυχος και εργατικός νέος που ήθελε να εξελιχθεί σε καταξιωμένο σεφ αναδεικνύοντας γεύσεις της πατρίδας του ήταν ένας διεστραμμένος που αναζητούσε κάθε ξημέρωμα το θήραμά του.

Ξημερώματα, μετά τη βάρδια στο εστιατόριο και παρά την κούραση, ο Μακαπακάλ αναζητούσε νεαρό θύμα στις γειτονιές των Αμπελοκήπων. Μόλις εντόπιζε εκείνη που του ξυπνούσε τη διαστροφή του, ορμούσε προσπαθώντας να τη γδύσει. Ούτε οι φωνές τον απέτρεπαν και προσπαθούσε έστω να αγγίξει το κορμί των ανυπεράσπιστων γυναικών κάτω από τα ρούχα τους!
Τα ουρλιαχτά μιας κοπέλας -για την ώρα είναι η τέταρτη καταγεγραμμένη περίπτωση- έφεραν και τη σύλληψη του ήδη προφυλακισμένου 29χρονου.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας κινούνταν από τον περασμένο Μάρτιο χωρίς να δίνουν στόχο στην περιοχή με σκοπό να τον πιάσουν στα πράσα, όπως και έγινε.

Keywords
Τυχαία Θέματα