Ο Αρμάνι «οργώνει» τα νησιά του Αιγαίου με το πλωτό παλάτι του

SHOWBIZΟ Αρμάνι «οργώνει» τα νησιά του Αιγαίου με το πλωτό παλάτι τουΠέμπτη, Ιούλιος 26, 2018 - 16:13

❱❱ «Τρελαίνει» τις τελευταίες ημέρες το Αιγαίο το πλωτό παλάτι του Αρμάνι και σύντομα θα φέρει αέρα χλιδής και στη Ρόδο!

Το επιβλητικό «Main» του διάσημου Ιταλού μοδίστρου, που οργώνει τα ελληνικά νησιά, μαγνητίζει τα βλέμματα όλων όσοι έτυχε να το δουν να πλέει στα καταγάλανα νερά, αφού είναι μία από τις μεγαλύτερες και υπερπολυτελείς θαλαμηγούς του κόσμου.

Ο

84χρονος Τζόρτζιο Αρμάνι, που είναι γνωστός λάτρης της πατρίδας μας, βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες στην Ελλάδα κάνοντας μια μίνι κρουαζιέρα με το μήκους 64 μέτρων γιοτ του «Main» (το όνομα της μητέρας του), το οποίο αγόρασε το 2008 αντί 41.000.000 ευρώ!

Πριν από μερικές μέρες εθεάθη στα ανοιχτά της Μυκόνου και στη Σχοινούσα, ενώ την Τρίτη «έδεσε» στην Πάτμο και το επόμενο διάστημα αναμένεται να επισκεφθεί τη Ρόδο.

Η κατασκευή του «Main» διήρκεσε τρία χρόνια, ενώ ο Ιταλός μόδιστρος έβαλε την προσωπική του σφραγίδα στον σχεδιασμό του. Μάλιστα, θέλοντας να ξεχωρίζει από τις άλλες πολυτελείς θαλαμηγούς, επέλεξε το χρώμα του να είναι σκούρο γκρι κι όχι λευκό, όπως συνηθίζεται.

Keywords
Τυχαία Θέματα