«Νυφούλα» θα ντυθεί η (εγκυμονούσα) Μυρτώ Κάζη

SHOWBIZ«Νυφούλα» θα ντυθεί η (εγκυμονούσα) Μυρτώ ΚάζηΔευτέρα, Δεκέμβριος 8, 2014 - 16:31

Θα επισφραγίσουν τον έρωτά τους με πολιτικό γάμο, λίγο πριν από τον ερχομό του πρίγκιπά τους. Η ραδιοφωνική παραγωγός και παρουσιάστρια Μυρτώ Κάζη και ο αγαπημένος της Αναστάσιος Μπίθας, ο οποίος είναι διευθυντής internet και new media σε μεγάλο όμιλο, ετοιμάζονται να επισημοποιήσουν τη σχέση τους στις 19 Δεκεμβρίου, στο δημαρχείο της Κηφισιάς και σε πολύ στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο. Η Μυρτώ διανύει τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης

της, ωστόσο δεν έχει εγκαταλείψει τις καθημερινές συνήθειές της, ενώ εξακολουθεί να εργάζεται κανονικά.


Μάρτυρας στον πολιτικό γάμο του ζευγαριού θα είναι η Μαριάνθη Μπαϊρακτάρη, με την οποία η Μυρτώ είναι κάτι παραπάνω από φίλες και παρουσίαζαν μαζί την εκπομπή «Everyday girl» στο ελληνικό MTV. Του χρόνου οι δυο τους θα γίνουν και κουμπάρες, αφού στα σχέδια της Κάζη και του Μπίθα είναι να κάνουν τον θρησκευτικό γάμο τους προς τα τέλη του καλοκαιριού. Μάλιστα σε αυτήν την τελετή θα καλέσουν πολλούς φίλους για να μοιραστούν μαζί τους τη χαρά της ημέρας. Ως γνήσια απόγονος της Μπουμπουλίνας, η Μυρτώ θα ντυθεί νύφη στις Σπέτσες, το νησί που λατρεύει και φροντίζει κάθε χρόνο να περνάει αρκετό χρόνο.

Η βάφτιση του μικρού αναμένεται να γίνει μερικές μέρες μετά τον θρησκευτικό γάμο, με νονές τις παιδικές φίλες της παρουσιάστριας Εύα και Αλεξάνδρα. Το ζευγάρι επέλεξε να μην τελέσει τα δύο μυστήρια την ίδια μέρα, αφού θέλει να ζήσει τον γάμο του έτσι όπως τον έχει ονειρευτεί και σκοπεύει αμέσως μετά να κάνει ένα μεγάλο beach party για να διασκεδάσει με τους καλεσμένους του.


Τεριάννα Παππά

Keywords
Αναζητήσεις
καζή σμαράγδα, γιος μυρτως καζη
Τυχαία Θέματα