Νοσηλεύτρια «πρόδωσε» την επίσκεψη του Ντάνου στο Νοσοκομείο Παίδων

SHOWBIZΝοσηλεύτρια «πρόδωσε» την επίσκεψη του Ντάνου στο Νοσοκομείο ΠαίδωνΤετάρτη, Μάιος 16, 2018 - 17:34

❱❱ «Κάνε το καλό και ρίξ’ το στο γιαλό» λέει μια παροιμία κι αυτό κάνει εδώ και καιρό ο Ντάνος!

Νοσηλεύτρια από το Νοσοκομείο Παίδων «Παναγιώτη και Αγλαΐας Κυριακού»... πρόδωσε την επίσκεψη του περσινού νικητή του «Survivor» εκεί, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία στον προσωπικό λογαριασμό της στο Ιnstagram: «Ενας αληθινός άνθρωπος που προσφέρει έργο αφιλοκερδώς, χωρίς να το γνωρίζουν τα ΜΜΕ» έγραψε στη λεζάντα που συνόδευσε την ανάρτησή της.

Οπως

έγινε γνωστό, ο Ντάνος πηγαίνει συχνά στο νοσοκομείο -την τελευταία φορά, μάλιστα, λέγεται ότι μπήκε και στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου-, επειδή τον ζητούν τα παιδιά, αλλά προσπαθεί να κρατά την κοινωνική δράση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος βρέθηκε για πρώτη φορά στο Νοσοκομείο Παίδων τον περασμένο Αύγουστο, μαζί με τον συμπαίκτη του από το reality επιβίωσης Γιάννη Σπαλιάρα, και ένιωσε βαθιά συγκινημένος. Λίγες μέρες μετά, και πάλι οι δυο τους ξαναπήγαν εκεί για να δουν όσα περισσότερα παιδιά μπορούσαν.

Και τότε ήταν που ο Ντάνος αποφάσισε να προσφέρει σε αυτά τα παιδιά που βρίσκονται μακριά από το σπίτι τους, στα δωμάτια των νοσοκομείων, με τον τρόπο που μπορεί: να τα επισκέπτεται, να μιλάει και να παίζει μαζί τους. Και το έχει κάνει πολλές φορές μέχρι τώρα, μόνο που από επιλογή φροντίζει η κίνησή του αυτή να μην παίρνει δημοσιότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα