Νίκος Μουτσινάς: «Kαταδικάστηκε η Χρυσή Αυγή, δόξα τω Θεώ» (video)

Ιδιαίτερα χαρούμενος ήταν σήμερα στην εκπομπή του ο Νίκος Μουτσινάς, «Καλό μεσημεράκι», καθώς η Χρυσή Αυγή είναι από σήμερα και με τη βούλα της Δικαιοσύνης εγκληματική οργάνωση «ενδεδυμένη με τον μανδύα πολιτικού κόμματος».

Με αφορμή αυτό το σπουδαίο γεγονός, ο γνωστός παρουσιαστής ξεκίνησε την εκπομπή του λέγοντας ότι «είναι μια πολύ ιδιαίτερη μέρα, το καταλαβαίνετε, το ξέρουμε όλοι. Επιτέλους ένα ωραίο γεγονός! Θα μου πεις, εντάξει ρε Νικόλα, ήταν

κι αυτονόητο. Το καταλαβαίνω, αλλά τουλάχιστον έγινε. Φυσικά καταδικάστηκε η Χρυσή Αυγή, δόξα τω Θεώ Παναγίτσα μου! Να προχωρήσουμε στη ζωή μας» 

«Καταλαβαίνετε ότι συμβαίνουν κάποια γεγονότα που αυτό που θέλουν να δείξουν είναι το κομμάτι της ένωσης. Το ότι κατέβηκε όλος αυτός ο κόσμος, το ότι ήταν εκεί να συμπαρασταθούν με τον τρόπο τους σε αυτή τη γυναίκα η οποία έχει περάσει έναν μεγάλο γολγοθά, φαντάζομαι ότι σήμερα νιώθει κάπως καλύτερα. Στέλνουμε όλη την αγάπη μας, την ευχαριστούμε πάρα πολύ για όλον αυτόν τον αγώνα που έχει κάνει» τόνισε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μουτσινάς.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Νίκος Μουτσινάς, Kαταδικάστηκε, Χρυσή Αυγή, Θεώ,nikos moutsinas, Katadikastike, chrysi avgi, theo