Νιάκαρης - Βαΐτσου: Ούτε κανονική ούτε ελεύθερη σχέση

SHOWBIZΝιάκαρης - Βαΐτσου: Ούτε κανονική ούτε ελεύθερη σχέσηΔευτέρα, Δεκέμβριος 10, 2018 - 14:37

❱❱ Ο Στέλιος Νιάκαρης διέψευσε ότι είναι ζευγάρι με την πρώην συνεργάτιδά του Ελένη Βαΐτσου

Από την
ΚΛΑΡΑ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

«Δεν έχω σχέση με την Ελένη Βαΐτσου. Το διαψεύδω». Ο Στέλιος Νιάκαρης σχολιάζει μέσω της «Espresso» κυριακάτικο δημοσίευμα που τον θέλει να έχει ένα ρομαντικό ειδύλλιο με την όμορφη ηθοποιό.

«Το πήρε και μένα το μάτι μου το συγκεκριμένο

δημοσίευμα. Δεν ξέρω από πού προέκυψε αυτό. Με την Ελένη Βαΐτσου συνεργαστήκαμε για λίγο στο σίριαλ “Ελεύθερη σχέση”. Από εκεί γνωριζόμαστε.

Επομένως, δεν είμαστε ούτε ζευγάρι ούτε καν συνεργάτες, πρώην συνεργάτες είμαστε...» τόνισε το γνωστό μοντέλο, που έκανε φέτος το πρώτο μεγάλο βήμα του ως ηθοποιός με τον ρόλο του Λουκά στη σειρά του Βασίλη Θωμόπουλου. Σε αυτήν εμφανίστηκε πρόσφατα και η Ελένη ως guest, γι’ αυτό και ο Στέλιος χρησιμοποίησε τον όρο «πρώην συνεργάτες», για να μας περιγράψει τη φύση της σχέσης τους.

Αφορμή για τη φήμη και κατ’ επέκταση για το δημοσίευμα στάθηκε, μεταξύ άλλων, η κοινή εμφάνισή τους στην πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Διπλή ταρίφα» στο Θέατρο «Αθηνά».

Προφανώς επρόκειτο για μια φιλική έξοδο. Οσο για το ερωτικό παρελθόν τους, εκείνη δεν έχει αφήσει καμία προσωπική σχέση της να δει το φως της δημοσιότητας, ενώ ακόμη και το φημολογούμενο ειδύλλιό της με τον Ανδρέα Γεωργίου δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ.
Ο Στέλιος, από την άλλη μεριά, όταν είναι ερωτευμένος, δεν το κρύβει. Η τελευταία γνωστή σχέση του ήταν με τη φοιτήτρια του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών Αθηνά Φραγκογιάννη.

Keywords
Τυχαία Θέματα