Νέος έρωτας για τον Πάνο Μεταξόπουλο

SHOWBIZΗ σειρά από σοβαρά ζητήματα που εκκρεμείΝέος έρωτας για τον Πάνο ΜεταξόπουλοΤρίτη, Μάρτιος 27, 2018 - 12:36

❱❱ Η «Espresso» εντόπισε σε εστιατόριο τον χορογράφο, που είναι in love με τη σχεδιάστρια μόδας Αγγελική Φατούρου

Από τη
ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΑΡΔΑ

Ο έρωτας χτύπησε ξανά την πόρτα του Πάνου Μεταξόπουλου! Εξι χρόνια μετά το διαζύγιό του από τη Ζωή Βάιλα και την απόκτηση των δύο γιων τους, ο δημοφιλής χορογράφος προχώρησε στην προσωπική του ζωή κάνοντας νέα σχέση -την οποία φροντίζει να κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας- με τη σχεδιάστρια Αγγελική Φατούρου.

Η «Espresso» εντόπισε το ερωτευμένο ζευγάρι το βράδυ του Σαββάτου στο Base Grill στο Μπουρνάζι σε ένα δείπνο με παρέα ακόμα τεσσάρων ατόμων. Τα βλέμματα των πελατών ήταν συνεχώς πάνω στον γνωστό χορευτή και την εντυπωσιακή κοπέλα δίπλα του, η οποία απέπνεε γαλλική φινέτσα.

Με ξανθό pixie καρέ αλά Ρίτα Ορα, κόκκινο κραγιόν και ντυμένη στην πένα, η γλυκιά Αγγελική χαμογελούσε όλη την ώρα με τα αστεία του αγαπημένου της, απολαμβάνοντας ένα ποτήρι κόκκινο κρασί.



Οταν έφτασε η ώρα της αποχώρησης, ο Πάνος Μεταξόπουλος, που επιμένει στο casual ντύσιμο, σηκώθηκε πρώτος και συνόδεψε την αγαπημένη του, η οποία φορούσε chic ψηλοτάκουνες ανοιχτόχρωμες γόβες, ασημί παντελόνι και σκουρόχρωμο κοντό σακάκι. Αποχαιρέτησαν τους φίλους τους και ύστερα επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητό τους.

Εκκρεμότητες

Πληροφορίες της «Espresso» αναφέρουν πως το ζευγάρι γνωρίστηκε μέσω κοινών γνωστών και η σχέση τους είναι σοβαρή. Δεν συγκατοικούν, ωστόσο είναι θέμα χρόνου να γίνει αυτό, αφού εκκρεμεί μια σειρά από σοβαρά ζητήματα, όπως η γνωριμία της Αγγελικής με τα παιδιά του Πάνου, αλλά και εκείνου με τη μικρή κόρη της, αφού η σχεδιάστρια είχε επίσης έναν αποτυχημένο γάμο στο παρελθόν. Στα κοινά που τους ένωσαν είναι η αγάπη τους για τον χορό και τα ταξίδια.

Ωστόσο, η πρώτη επίσημη εμφάνιση του χορογράφου και της designer, η οποία εργάζεται σε μεγάλη εταιρία ρούχων και κοσμημάτων, έγινε πριν από έναν μήνα στην πρεμιέρα του μιούζικαλ «Cabaret», χωρίς κανείς να πάρει είδηση το νέο ειδύλλιο της πόλης.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα