Νέα ζωή για τον Βρεττό που είδε τον Χάρο με τα μάτια του

SHOWBIZΝέα ζωή για τον Βρεττό που είδε τον Χάρο με τα μάτια τουΤετάρτη, Φεβρουάριος 28, 2018 - 13:43

❱❱ Το «ευχαριστώ» του τραγουδιστή Ηλία Βρεττού, που αναρρώνει μετά το διπλό χειρουργείο

Τα δύσκολα πέρασαν για τον Ηλία Βρεττό! Ο δημοφιλής τραγουδιστής βρίσκεται πλέον στο στάδιο της ανάρρωσης μετά το διπλό χειρουργείο σε μηρό και χέρι και τη σοβαρότατη επέμβαση στην περιοχή της λεκάνης που ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα με επιτυχία.

Δέκα μέρες μετά το τροχαίο ατύχημα στη Γλυφάδα, ο 30χρονος καλλιτέχνης ελπίζει σήμερα σε καλύτερες μέρες. Με τις ευχές των χιλιάδων θαυμαστών του, την αγάπη της οικογένειάς του και την πίστη του στον Θεό και το προσωπικό του πείσμα για να σταθεί πάλι στα πόδια του, ο Ηλίας Βρεττός αναμένεται να βγει νικητής από την ιδιωτική κλινική στην οποία νοσηλεύεται.

Χθες το πρωί, και αφού είχε συνέλθει από τη νάρκωση, ανέβασε στο Instagram ακόμα μία selfie από το κρεβάτι του πόνου. Εχοντας τις εικόνες της Παναγίας στο προσκεφάλι του, ο τραγουδιστής ευχαρίστησε όλους όσοι τον στηρίζουν αυτές τις δύσκολες ώρες. «Χάρη στον Θεό ζω και χάρη σ’ εσάς παίρνω τη δύναμη να παλέψω για να το ξεπεράσω. Τα χειρουργεία πήγαν καλά κι έτσι σήμερα ξημέρωσε μια ΝΕΑ ΖΩΗ για μένα. Ενα πράγμα μόνο θέλω να πω: Ευχαριστώ».

Εξιτήριο σε 4-5 μέρες

Ο θεράπων ιατρός του Ηλία Βρεττού Νίκος Πρέβεζας αποκάλυψε πως η τελευταία και πιο δύσκολη εγχείρηση στην οποία υποβλήθηκε ο διάσημος ασθενής του κράτησε περίπου τρεις ώρες και δεν θα χρειαστεί να υποβληθεί σε άλλη. Ο ίδιος ανέφερε επίσης πως ο τραγουδιστής θα πάρει εξιτήριο σε 4-5 μέρες και πως σύντομα αναμένεται να περπατήσει.

Παράληψη από το RSS:
Keywords