Ναρκομανής που παραληρούσε εισέβαλε σε γραφείο με φοιτητές στο Οικονομικό Πανεπιστήμι

13:53 1/2/2018 - Πηγή: Espresso
ΡΕΠΟΡΤΑΖΝαρκομανής που παραληρούσε εισέβαλε σε γραφείο με φοιτητές στο Οικονομικό ΠανεπιστήμιΠέμπτη, Φεβρουάριος 1, 2018 - 13:53

❱❱ Μετά τις εισβολές σε πρυτανικά γραφεία, τους βανδαλισμούς στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και τις συμμορίες ληστών και βιαστών που δρουν στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου...

... το πρωτοφανές για εκπαιδευτικά ιδρύματα πολιτισμένης χώρας σκηνικό συμπληρώνουν οι ανενόχλητες... βόλτες τοξικομανών που σουλατσάρουν «φτιαγμένοι» μέσα στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο στην οδό Πατησίων!

Βίντεο

Το

περιστατικό κατέγραψαν με τα κινητά τους φοιτητές μέσα στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο, που παρακολουθούσαν το παραλήρημα του εξαρτημένου, χωρίς να βρεθεί κάποιος να τον απομακρύνει. Στο βίντεο φαίνεται ο αλλοδαπός τοξικομανής να έχει αποκλείσει την πόρτα του γραφείου, να παραπατά και να παραληρεί έτοιμος να σωριαστεί.

Δύο κοπέλες ακούγονται να λένε ότι ειδοποίησαν κάποιους να πάνε εκεί, για να τις βοηθήσουν να φύγουν μαζί.

Το υλικό έχει καταγράψει μόνο μία σκηνή από την καθημερινότητα στην ΑΣΟΕΕ, όπου τα περιστατικά είναι συχνά, με αποτέλεσμα φοιτητές και καθηγητές να φοβούνται για τη σωματική τους ακεραιότητα, καθώς οι χρήστες συμπεριφέρονται επιθετικά.

Το Οικονομικό Πανεπιστήμιο έχει γίνει καταφύγιο για χρήστες ουσιών που «χτυπούν» τη δόση τους ακόμη και μπροστά στους φοιτητές ή έρχονται «φτιαγμένοι» για να βρουν μια γωνιά εντός του κτιρίου και να αφεθούν στην επήρεια των ναρκωτικών, ακόμη κι αν γύρω τους κυκλοφορούν μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας.

Κανείς δεν μπορεί να κάνει το παραμικρό, άλλωστε δύσκολα θα πάρει κάποιος το ρίσκο να τους κάνει παρατήρηση, γιατί δεν γνωρίζει πώς θα αντιδράσουν.

Εγκληματικότητα

Το νέο βίντεο αναδημοσίευσε στη σελίδα του στο facebook ο αναπληρωτής καθηγητής Θεατρικών Σπουδών του ΕΚΠΑ Μάνος Στεφανίδης, ο οποίος έχει κηρύξει «ανένδοτο» πόλεμο στην εγκληματικότητα εντός των πανεπιστημιακών εγκαταστάσεων.

Το συγκεκριμένο υλικό, σύμφωνα με τον καθηγητή, τράβηξε οικογενειακή φίλη του φοιτήτρια του πανεπιστημίου, η οποία σταμάτησε λόγω αυτής της άσχημης κατάστασης να πηγαίνει στη σχολή της.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα
Ναρκομανής, Οικονομικό Πανεπιστήμι,narkomanis, oikonomiko panepistimi