Μοντέλο ετών 20 στην αγκαλιά του Ντι Κάπριο!

12:29 8/1/2018 - Πηγή: Espresso
ΚΟΣΜΟΣΜεγαλώνει η... συλλογή του «μοντελοπνίχτη»Μοντέλο ετών 20 στην αγκαλιά του Ντι Κάπριο! Δευτέρα, Ιανουάριος 8, 2018 - 12:29

❱❱ Ο 43χρονος και η καλλονή Καμίλα Μορόνε πέρασαν μαζί τα Χριστούγεννα στο Κολοράντο

O Λεονάρντο ντι Κάπριο εξασφάλισε νέο... μοντέλο για τις αρχές του 2018, καθώς φέρεται ότι έχει στο πλευρό του καλλονή που έχει λιγότερα από τα μισά χρόνια του. Ο 43χρονος καρδιοκατακτητής του Χόλιγουντ, σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ της Page Six, βγαίνει με την 20χρονη Αργεντινή καλλονή Καμίλα Μορόνε.

Αυτό το ειδύλλιο, εκτός από την πολλοστή επιβεβαίωση της αδυναμίας του πρωταγωνιστή του «Τιτανικού» στις επαγγελματίες καλλονές, είναι και απόδειξη ότι η Καμίλα έχει κληρονομήσει από τη μητέρα της την έλξη προς μεγαλύτερης ηλικίας ηθοποιούς. Η 38χρονη μαμά της, η Λουσίλα Σολά, είναι η σύντροφος του 77χρονου Αλ Πατσίνο.

Ο Λεονάρντο και η Καμίλα πέρασαν μαζί τα Χριστούγεννα στο Κολοράντο και μάλιστα η νεαρή ανέβασε μια selfie της στο Instagram, την οποία μοιράστηκε με τους 1.000.000 followers της. Επίσης, ο φακός είχε συλλάβει πριν από τα Χριστούγεννα τον πρωταγωνιστή να φεύγει από το σπίτι της στο Λος Αντζελες.

Η Καμίλα, που είναι δύο χρόνια μικρότερη από την τελευταία φερόμενη ως σύντροφο του Ντι Κάπριο, τη Σάρα Σνάιντερ, έχει ήδη κάνει τα πρώτα βήματά της στη μεγάλη οθόνη.

Στις 22 Ιανουαρίου κάνει πρεμιέρα στο κινηματογραφικό φεστιβάλ Sundance η ταινία «Never Goin' Back», στην οποία η νεαρή υποδύεται την Τζέσι, σερβιτόρα που παράτησε το γυμνάσιο, ενώ συμμετέχει και σε ακόμα μία ταινία που αναμένεται να προβληθεί στους κινηματογράφους στις 2 Μαρτίου. Πρόκειται για την ταινία «Death Wish», στην οποία υποδύεται την κόρη του Μπρους Γουίλις και της Ελίζαμπεθ Σου.

Ο Ντι Κάπριο, που έχει στο ερωτικό ενεργητικό του διάσημες και πανέμορφες γυναίκες, όπως η Νίνα Αγκντάλ, η Μπλέικ Λάιβλι, η Ριάνα, η Ζιζέλ Μπούντχεν και η Μπαρ Ρεφαέλι, αν και τα τελευταία χρόνια έχει εστιάσει στο οικολογικό έργο του, αναμένεται στη νέα χρονιά να πρωταγωνιστήσει στην κινηματογραφική μεταφορά του αστυνομικού μυθιστορήματος «The Black Hand», στο οποίο θα υποδύεται τον αξιωματικό της αστυνομίας της Νέας Υόρκης Τζο Πετροσίνο.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα