Μήνυμα «κλειδί»! Πού στρέφονται οι έρευνες για την εξαφάνιση της Αρτέμιδας

Όλα τα σενάρια είναι στο τραπέζι για τους αστυνομικούς της Ασφάλειας που έχουν αναλάβει την περίεργη υπόθεση εξαφάνισης της 19χρονης Αρτέμιδας Βασίλη από το Κορωπί.

Σήμερα συμπληρώνονται 28 ημέρες από το μεσημέρι της Παρασκευής 16 Οκτωβρίου, όταν χάθηκαν τα ίχνη της κοπέλας ενώ πήγαινε να ζητήσει εργασία στην Παιανία, κάτι που απομακρύνει το ενδεχόμενο της φυγής και ενισχύει την εκδοχή της αρπαγής της.

Για την ώρα αυτή η υπόθεση δεν στηρίζεται σε ακράδαντα στοιχεία, οπότε οι Αρχές πρόκειται, σύμφωνα με πληροφορίες, να πιάσουν το κουβάρι από την αρχή, ερευνώντας εκ

νέου τα βίντεο από τις κάμερες της περιοχής και καλώντας ξανά για κατάθεση τους υπάρχοντες μάρτυρες.

Νέος κύκλος έρευνας, επίσης, θα ανοίξει -αν δεν έχει ήδη- στη διαδικτυακή παρουσία της αγνοούμενης και στις τηλεφωνικές επαφές της, που σταματούν ξαφνικά στην ευρύτερη περιοχή της εξαφάνισης όπου έκλεισε το κινητό της το απόγευμα της ίδιας ημέρας, περίπου τέσσερις ώρες από τη στιγμή που έφυγε από το σπίτι.

Μια νέα παράμετρος που χρήζει έρευνας είναι το κινητό του αδελφού της 18χρονης, Αρη. Όπως αναφέρει το newsit.gr, ο Άρης Βασίλης έλαβε ένα μήνυμα από άγνωστο αριθμό. Σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες, ο αποστολέας του sms φέρεται ότι ζήτησε χρήματα από τον αδελφό της Αρτέμιδας, χωρίς να έχει γίνει γνωστό εάν αιτιολογεί την απαίτησή του ή τη συνδέει με την εξαφανισμένη κοπέλα! Δεν αποκλείεται, ωστόσο, να πρόκειται για μια κακόγουστη φάρσα ή ακόμα και για απόπειρα παραπλάνησης των ερευνών. Τι κρύβεται πίσω από το μήνυμα που εστάλη, αλλά και ποιος είναι ο άγνωστος αποστολέας του έχουν αναλάβει να εξακριβώσουν τα στελέχη της Ασφάλειας, τα οποία έχουν ήδη μια πρώτη εικόνα για τις τηλεφωνικές διαδρομές της 19χρονης.

Μαρτυρία

Απαντήσεις, όμως, μπορεί να βρίσκονται και στον διαπληκτισμό που, σύμφωνα με μαρτυρία, φέρεται ότι είχε η νεαρή έξω από το κατάστημα της Vodafone στην Παιανία, όπου φαίνεται ότι έφτασε με το λεωφορείο.

Η συγκεκριμένη μαρτυρία αναφέρει ότι μια κοπέλα με τα χαρακτηριστικά της Αρτέμιδας καβγάδισε με τον οδηγό ενός μαύρου αυτοκινήτου. Δεν γνωρίζει κανείς για την ώρα αν ήταν κάποιο τυχαίο περιστατικό από αυτά που συμβαίνουν στους δρόμους ή ο οδηγός ήταν κάποιο πρόσωπο γνωστό της. Και αν ναι, συναντήθηκαν τυχαία και καβγάδισαν ή είχαν δώσει ραντεβού στο σημείο;

Υπενθυμίζεται ότι η οικογένεια Βασίλη έχει υποβάλει μήνυση κατ’ αγνώστων για αρπαγή, καθώς για εκείνους υπάρχουν στοιχεία ότι η Άρτεμις κρατείται κάπου και από κάποιον παρά τη θέλησή της.

Keywords
Τυχαία Θέματα