Μεθυσμένος Ρομά λαχτάρισε το κέντρο του Πύργου με κλεμμένο αυτοκίνητο

17:47 9/8/2018 - Πηγή: Espresso
ΡΕΠΟΡΤΑΖΜεθυσμένος Ρομά λαχτάρισε το κέντρο του Πύργου με κλεμμένο αυτοκίνητοΠέμπτη, Αύγουστος 9, 2018 - 17:42

❱❱ «Σόου»... παραβατικότητας έδωσε ένας τύφλα στο μεθύσι 41χρονος Ρομά στο κέντρο του Πύργου, που θέλησε να κλέψει ένα αυτοκίνητο, το βράδυ της Τρίτης.

Αρχικά, τον εμπόδισαν ο ιδιοκτήτης και οι περαστικοί, αλλά στη δεύτερη προσπάθειά του κατάφερε να μπει μέσα, «σανιδώνοντας» το γκάζι, με αποτέλεσμα να προσκρούσει σε ό,τι βρήκε μπροστά του, ενώ μόλις που κατάφεραν να τον αποφύγουν μια μητέρα με το παιδί της, οι οποίοι λαχτάρισαν για τα καλά!

Ο

Ρομά επιχείρησε να κλέψει το αυτοκίνητο του ιδιοκτήτη καφέ, ο οποίος τον είδε και έβαλε τις φωνές. Ομως, ο 41χρονος επέμεινε και μπήκε σε δεύτερο χρόνο στο αυτοκίνητο, το οποίο έβαλε εύκολα μπροστά, αφού βρήκε τα κλειδιά στον διακόπτη. Οταν προσπάθησαν να τον σταματήσουν, πάτησε γκάζι και κινήθηκε... διαγώνια (!) στον δρόμο, γκρέμισε μια πινακίδα της Τροχαίας, χτύπησε μια βέσπα και παραλίγο να παρασύρει μια γυναίκα που περνούσε με το παιδί της. Τελικά, ακινητοποιήθηκε και τον παρέλαβαν αστυνομικοί της ΔΙΑΣ, που διαπίστωσαν ότι δεν ήταν απλώς «λιώμα», αλλά δεν είχε ούτε δίπλωμα οδήγησης!

Keywords
Τυχαία Θέματα