Μεγάλη νίκη 3-1 του Ολυμπιακού (που αδικήθηκε) επί της μαχητικής Μπέρνλι

ΑΘΛΗΤΙΚΑΜεγάλη νίκη 3-1 του Ολυμπιακού (που αδικήθηκε) επί της μαχητικής ΜπέρνλιΠαρασκευή, Αύγουστος 24, 2018 - 07:00

Κόκκινη καταιγίδα! «Φτηνό» πέναλτι του Καμαρά στον Γουντ, ο Ολυμπιακός «δεν μάσησε» και κέρδισε 3-1 την Μπέρνλι! «Φωτιά» o Φορτούνης

Θρυλικός τσαμπουκάς! Ενας ψυχωμένος Ολυμπιακός

«δεν μάσησε» από το σκληρό παιχνίδι της Μπέρνλι και τις διαιτητικές αποφάσεις στο πρώτο ημίχρονο του Σλάβκο Βίντσιτς, και με ηγέτη τον Κώστα Φορτούνη πήρε προβάδισμα πρόκρισης επικρατώντας με 3-1 στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς μπήκαν με το μαχαίρι στα δόντια και προηγήθηκαν με φάουλ-ζωγραφιά του Κώστα Φορτούνη (19'). Από εκείνο το σημείο και έπειτα ο Σλοβένος άρχοντας του αγώνα πήρε την κατάσταση πάνω του. Συνέχισε να επιτρέπει το προκλητικό παιχνίδι των «Κλάρετς», δεν έδωσε πέναλτι-μαρς στον Ποντένσε (30') και έδειξε λανθασμένα την άσπρη βούλα σε μαρκάρισμα του Καμαρά στον Γουντ (31'), με τον Νεοζηλανδό δύο λεπτά μετά να νικάει τον Γιαννιώτη για το 1-1. Το πρώτο 45λεπτο ολοκληρώθηκε με έναν διάχυτο εκνευρισμό στην εξέδρα για τη σλοβενική λαιμητόμο που στηνόταν.

Το 15λεπτο διάλειμμα παρ' όλα αυτά ηρέμησε το μυαλό των Πειραιωτών και του Βίντσιτς, με τα πράγματα να παίρνουν τον δρόμο τους. Νέα εκτέλεση φάουλ του Φορτούνη, με τον Μπουχαλάκη (48') με γυριστή κεφαλιά να κάνει το 2-1. Χέρι του Γκίμπσον (δεύτερη κίτρινη κάρτα) και πέναλτι για τον Ολυμπιακό με τον Φορτούνη (60') να γράφει το 3-1 και το φαληρικό γήπεδο να φλέγεται. Οι παίκτες του Σον Ντάις κατέρρευσαν και καθαρά από τύχη το σκορ δεν πήρε μεγαλύτερες διαστάσεις. Πλέον, οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται να διαχειριστούν το αποτέλεσμα στο «Τερφ Μουρ» (30/8, 21.45) προκειμένου να πάρουν το πολυπόθητο εισιτήριο για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Τέλος, σε υπόλοιπες χθεσινές αναμετρήσεις: Τρέντσιν - ΑΕΚ Λάρνακας 1-1, ΑΠΟΕΛ - Αστάνα 1-0 και Βασιλεία - Απόλλων Λεμεσού 3-2.

Διαιτητής: Σλάβκο Βίντσιτς (Σλοβενία)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Γιαννιώτης, Ελαμπντελαουί, Τσιμίκας, Μιράντα, Βούκοβιτς, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Χριστοδουλόπουλος (84' Ανσαριφάρντ), Ποντένσε, Φορτούνης (89' Φετφατζίδης), Γκερέρο.

ΜΠΕΡΝΛΙ (Σον Ντάις): Χίτον, Τέιλορ, Κορκ, Γκούντμουνσον (76' Βόουκς), Μπαρνς, Γουντ (60' Ταρκόφσκι), Χένρικ, Γκίμπσον, Γουόρντ (66' Λένον), Μπάρντσλεϊ, Λονγκ.

Keywords
Τυχαία Θέματα