Με λάμψη Χόλιγουντ τα «Οσκαρ» του πορνό

15:14 3/5/2018 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZΜε λάμψη Χόλιγουντ τα «Οσκαρ» του πορνόΠέμπτη, Μάιος 3, 2018 - 15:13

❱❱ Η «Espresso» μπήκε πρώτη στον χώρο όπου θα κάνουν «παρέλαση» οι ιέρειες της ροζ βιομηχανίας

Χολιγουντιανών προδιαγραφών είναι το stage που στήνεται από τις αρχές της εβδομάδας στο Γήπεδο του Tae Kwon Do, στο Φάληρο.

Η «Espresso» μπήκε πρώτη στον χώρο που σε 48 ώρες θα φιλοξενήσει τη φαντασμαγορική (και πολύ sexy!) τελετή απονομής των διεθνών «Οσκαρ» πορνογραφίας, μια glamorous εκδήλωση που διοργανώνεται για πρώτη φορά επί ελληνικού εδάφους κι έχει τη σφραγίδα του Ελληνα παραγωγού και σκηνοθέτη Δημήτρη Σειρηνάκη.

Τα «κλικ» που εξασφαλίσαμε από τη σκηνή προσφέρουν μόνο μια μικρή γεύση από την εντυπωσιακή έναρξη του show με άρωμα Las Vegas, που θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν χιλιάδες θεατές. Προκειμένου, μάλιστα, να μπορούν να βλέπουν όλοι τα τεκταινόμενα on stage, οι διοργανωτές των Sirina International Erotic Awards έφεραν στο Γήπεδο του Tae Kwon Do το μεγαλύτερο video wall που έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ σε event στον εν λόγω χώρο, με ανάλυση 4k!

Οι κορυφαίοι του κόσμου

Από το stage θα παρελάσουν οι μεγαλύτεροι πορνοστάρ -άντρες και γυναίκες- της Ελλάδας και ολόκληρου του πλανήτη. Ηδη κάποιοι από αυτούς αναμένεται να φτάσουν σήμερα στη χώρα μας, ώστε να προετοιμαστούν με την ησυχία τους για τη μεγάλη βραδιά.

Πάντως, η «απόβασή» τους στα νότια προάστια αναμένεται από το απόγευμα του Σαββάτου και μετά, καθώς έως τις 22.00, οπότε θα ξεκινήσει η απονομή, θα πρέπει όλοι να έχουν καθίσει στις θέσεις τους. Ανάμεσα στους διεθνείς σταρ που θα περπατήσουν στο κόκκινο χαλί βρίσκονται οι Ally Breelsen, Alyssia Kent, Amirah Adara, Ani Blackfox, Lana Seymour, Carla Cox, Cathy Heaven, Cherry Kiss και οι άντρες Tony De Sergio και Dimitris Χxx.

Οσο για τις εγχώριες ερωτικές πρωταγωνίστριες, θα είναι εκεί οι Μαρία Αλεξάνδρου, Κατερίνα, Χριστίνα Ρουσάκη, Ρόζα, Βούλα Βαβάτση και Ηλέκτρα Γαλανού. Special guest της διοργάνωσης θα είναι -όπως έχουμε ξαναγράψει- ο πιο ακριβοπληρωμένος πορνοστάρ του πλανήτη Rocco Siffredi.

Keywords
Τυχαία Θέματα