Με φωτογραφία του Κιμ Γιονγκ Ουν «απάντησε» η Ελεονώρα Μελέτη στην απόσυσή της από το Epsilon TV

SHOWBIZΜε φωτογραφία του Κιμ Γιονγκ Ουν «απάντησε» η Ελεονώρα Μελέτη στην απόσυσή της από το Epsilon TV Τετάρτη, Μάιος 25, 2016 - 14:21

Τέλος η Ελεονώρα Μελέτη από το Epsilon. Οι σχέσεις της γνωστής παρουσιάστριας με τους

ιθύνοντες του καναλιού ήταν τεταμένες εδώ και καιρό. Ετσι το «διαζύγιο» δεν αποφεύχθηκε τελικά. Η είδηση μάλιστα γνωστοποιήθηκε μέσα από εκπομπή του ίδιου του Epsilon, κάτι που δεν συνηθίζεται για λόγους τακτ, αφού «τα εν οίκω μη εν δήμω». Το «Πρωινούλι» όμως είχε το αποκλειστικό (!) και το έβγαλε πριν ακόμη σταλεί το επίσημο δελτίο Τύπου.



«Θέλω να σας πω ότι η Ελεονώρα Μελέτη ολοκλήρωσε τη συνεργασία της με τον σταθμό Epsilon» ανακοίνωσε συνεργάτιδα της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής του σταθμού, ενώ λίγα λεπτά αργότερα στάλθηκε και η σχετική επίσημη ανακοίνωση. «Ο τηλεοπτικός σταθμός Epsilon TV ανακοινώνει τη λήξη της συνεργασίας του με την παρουσιάστρια Ελεονώρα Μελέτη, στην οποία εύχεται καλή συνέχεια και καλή επιτυχία στα επόμενα επαγγελματικά της βήματα».

Εστειλε εξώδικο

Το... πολεμικό κλίμα στις επαγγελματικές σχέσεις της παρουσιάστριας της εκπομπής «Hashtag» με τους ιθύνοντες του σταθμού είχε αρχίσει από το φθινόπωρο, με την Ελεονώρα να στέλνει εξώδικο, αφού το σκηνικό του δελτίου ειδήσεων που παρουσίαζε τότε δεν είχε ολοκληρωθεί στην ώρα του, με αποτέλεσμα να απομακρυνθεί από αυτό. Η ίδια, παρά την ασυνέπεια του καναλιού απέναντί της, συνέχισε να παρουσιάζει την εκπομπή της.

Τα πράγματα χειροτέρεψαν την προηγούμενη εβδομάδα. Υστερα από επιστολή του περιοδικού «ΕΓΩ! Weekly», μέσω της οποίας απαγόρευε την αναδημοσίευση του υλικού του σε τηλεοπτικά, ραδιοφωνικά και διαδικτυακά μέσα, το Epsilon απάντησε γραπτώς στο περιοδικό, απαγορεύοντάς του να «φιλοξενεί» πρόσωπα που έχουν συμβόλαιο αποκλειστικής συνεργασίας με το κανάλι, όπως επίσης και τη δημοσίευση συνέντευξης που είχε ήδη δώσει η Μελέτη. Εκείνη διαφώνησε έντονα με αυτό, στέλνοντας ακόμη ένα εξώδικο στο κανάλι.
Οσο για την αντίδραση της Ελεονώρας, όταν διέρρευσε η απόλυσή της; Ηρθε μέσω μιας όλο νόημα ανάρτησής της στο twitter. Ανέβασε τη φωτογραφία του μονάρχη της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν, γράφοντας «Καλημέρα».

Keywords
Τυχαία Θέματα