«Με φλερτάρουν περισσότερο οι γυναίκες» είπε η Πάρκερ

SHOWBIZ«Με φλερτάρουν περισσότερο οι γυναίκες» είπε η Πάρκερ Τρίτη, Μάρτιος 27, 2018 - 13:33

❱❱ Το φλερτ είναι όμορφο και ευπρόσδεκτο από όπου κι αν προέρχεται! Είτε από άντρες είτε από γυναίκες...

Για την Κόρτνεϊ Πάρκερ τουλάχιστον το παραπάνω ισχύει, αφού όπως δήλωσε σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Happy Day στον Alpha» τής αρέσει που τη φλερτάρουν οι γυναίκες!

Η τραγουδίστρια και πρώην σύντροφος του Χρήστου Μάστορα σε ερώτηση σχετική με το φλερτ

απάντησε: «Με φλερτάρουν πιο πολύ οι γυναίκες. Είναι ωραίο, δεν είναι;» Η ευχάριστη ατμόσφαιρα όμως διαταράχθηκε και έδωσε τη θέση της στην αμηχανία, όταν η δημοσιογράφος τη ρώτησε για τον χωρισμό της από τον frontman του συγκροτήματος Μέλιsses.

Σε δύσκολη θέση

Η τραγουδίστρια βρέθηκε σε δύσκολη θέση και το μόνο που αρκέστηκε να πει ήταν: «Είμαι τέλεια... Είμαι τέλεια γενικά, ως άνθρωπος. Κάνω τη δουλειά μου. Αυτά». Στην ερώτηση δε αν μιλούν μετά το τέλος της σχέσης τους απέφυγε να τοποθετηθεί, ενώ η απάντησή της στο ερώτημα αν είναι μόνη ή ερωτευμένη αυτόν τον καιρό επιστράτευσε ένα κλισέ που συνήθως σώζει από τέτοιες άβολες καταστάσεις: «Είμαι ερωτευμένη με τη ζωή μου και με τη δουλειά μου! Είμαι ό,τι είμαι» είπε. Τώρα, αν η... Ζωή δεν είναι κάποια από τις γυναίκες που τη φλερτάρουν και η σέξι Κόρτνεϊ εννοεί την ευρύτερη έννοια της λέξης, τότε προφανώς ακόμα είναι μόνη και δεν έχει προχωρήσει παρακάτω.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα