Με αναστολή η ποινή στον αλκοολικό νταή που χτύπησε τη μάνα του

16:27 4/9/2019 - Πηγή: Espresso
ΡΕΠΟΡΤΑΖΜε αναστολή η ποινή στον αλκοολικό νταή που χτύπησε τη μάνα τουΤετάρτη, Σεπτέμβριος 4, 2019 - 16:27

❱❱ Ποινή φυλάκισης 18 μηνών με αναστολή επέβαλε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου σε έναν 29χρονο αλκοολικό νταή, που ...

... δεν δίστασε να πλακώσει στο ξύλο την ίδια του τη μητέρα.

Σύμφωνα με όσα αποκαλύφθηκαν στην αίθουσα του δικαστηρίου, η άτυχη γυναίκα επέστρεψε με τον σύζυγό της στο σπίτι τα ξημερώματα της Κυριακής από έναν γάμο και βρήκε τον εξαρτημένο από το αλκοόλ 29χρονο γιο της να κοιμάται στο πάτωμα σε άθλια κατάσταση.

Ο πατέρας του προσπάθησε να τον συνεφέρει

και να τον σηκώσει από το δάπεδο, αλλά, όπως φαίνεται, τον εξόργισε κι έτσι άρχισε να επιτίθεται διαδοχικά εναντίον των γονιών του, ενώ δεν δίστασε να χτυπήσει με γροθιές τη μητέρα του.

Το ακαταλόγιστο

Πάντως, όπως σημειώνει η τοπική εφημερίδα «Ταχυδρόμος», η γυναίκα δήλωσε στο δικαστήριο κατά την εκδίκαση της υπόθεσης ότι ο γιος της έχει το ακαταλόγιστο, γιατί ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Ακόμα, απαντώντας σε ερωτήσεις, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι παρόμοιο περιστατικό είχε συμβεί και τον Ιανουάριο του 2017.

Ο 29χρονος ισχυρίστηκε στην απολογία του ότι δεν θυμόταν τίποτα. «Δεν ήθελα να το κάνω, αλλά είχα καταναλώσει αλκοόλ» φέρεται ότι απάντησε όταν ρωτήθηκε από τον πρόεδρο του δικαστηρίου γιατί χτύπησε τη μητέρα του και υποσχέθηκε: «Θα το κόψω το αλκοόλ. Θα ζητήσω βοήθεια»!

Keywords
Τυχαία Θέματα