Μαγεύουν οι υποβρύχιες πόζες της Τζένης Καζάκου – Τύφλα να ‘χουν οι παίκτριες του «GNTM»

Η εγγονή της Τζένης Καρέζη τούς έβαλε τα γυαλιά, μαγεύοντας τον φακό με τις υποβρύχιες πόζες της!

Η εντυπωσιακή κόρη της Τάνιας Τρύπη και του Κωνσταντίνου Καζάκου, η οποία σπουδάζει την τέχνη της υποκριτικής κι έχει «κληρονομήσει» όχι μόνο το όνομα, αλλά και την ομορφιά της αξέχαστης γιαγιάς της, πόζαρε για πρώτη φορά ως μοντέλο για τις ανάγκες ενός editorial μόδας που θα φιλοξενηθεί στις σελίδες του νέου τεύχους του free press γυναικείου περιοδικού «WS», που θα κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο.

Η

Μαριάμ Νίκου και η ηθοποιός Μαρία Κορινθίου -που απαρτίζουν το team του εντύπου- φαντάστηκαν τη μελαχρινή καλλονή ως μια σύγχρονη γοργόνα και με τη βοήθεια του Peg Leg πραγματοποίησαν αυτές τις υπέροχες λήψεις μέσα στο νερό, με το αποτέλεσμα να δείχνει πραγματικά εντυπωσιακό.

Η Τζένη Καζάκου, φορώντας δημιουργίες του γνωστού σχεδιαστή Μάριου Καραβασίλη, έδωσε τον καλύτερο εαυτό της ως μοντέλο και δη κάτω από το νερό, αποδεικνύοντας ότι θα μπορούσε άνετα να ασχοληθεί και με τον χώρο της μόδας. Οπως ίσως να θυμάστε σε προηγούμενο κύκλο του «Greece’s Next Top Model», η φωτογραφική δοκιμασία κάτω από το νερό ήταν μία από τις πρώτες που κλήθηκαν να περάσουν οι διαγωνιζόμενες και κάποιες δεν κατάφεραν να αντεπεξέλθουν.

Φυσικά, η εγγονή της Τζένης Καρέζη παραμένει προσηλωμένη στον στόχο της, που είναι οι σπουδές της στην υποκριτική, κι έπειτα μια αξιόλογη και ποιοτική πορεία στο καλλιτεχνικό μονοπάτι. Η ίδια είναι εξαιρετικά χαμηλών τόνων, κάτι που φάνηκε και στον τρόπο που διαχειρίστηκε την αποκάλυψη του ειδυλλίου της με τον νεαρό τραγουδιστή Στέλιο Λεγάκη τον περασμένο Μάιο. Μπορεί ο καλός της να επιβεβαίωσε την είδηση στις τηλεοπτικές κάμερες, ωστόσο η Τζένη Καζάκου απέφυγε να μιλήσει γι’ αυτό.

Keywords
Τυχαία Θέματα