Ληστές χρηματοκιβωτίων: Εφυγαν χωρίς λεία από την Elbisco

ΡΕΠΟΡΤΑΖΛηστές χρηματοκιβωτίων: Εφυγαν χωρίς λεία από την ElbiscoΤετάρτη, Απρίλιος 26, 2017 - 15:00

Για ακόμη μία φορά έκαναν την εμφάνισή τους οι διαβόητοι ληστές των χρηματοκιβωτίων! Αυτή τη φορά στόχος τους έγινε η γνωστή επιχείρηση μπισκότων Elbisco στη Γλύφα Ευβοίας, ωστόσο δεν σήκωσαν το χρηματοκιβώτιο, που ήταν άδειο!

Ολα άρχισαν στις 3.30 τα ξημερώματα της Τρίτης, όταν οι ληστές έκαναν την επανεμφάνισή τους και έδρασαν με την ίδια τακτική που έχουν

εφαρμόσει στην πλειονότητα των δεκάδων επιθέσεών τους τους τελευταίους μήνες.

Αφού ακινητοποίησαν τον φύλακα της επιχείρησης, μπήκαν στο εσωτερικό της, αλλά, για κακή τους τύχη, διαπίστωσαν ότι η εταιρία είχε μόλις αγοράσει το χρηματοκιβώτιο, που δεν είχε χρήματα μέσα! Το γεγονός αυτό δεν τους αποθάρρυνε, καθώς έκλεψαν 160 ευρώ από τον φύλακα, όπως επίσης και ένα Toyota Corolla, με το οποίο διέφυγαν.

Από τον περασμένο Οκτώβριο η συγκεκριμένη σπείρα έχει εισβάλει σε τουλάχιστον 40 επιχειρήσεις σε Μέγαρα, Νέα Πέραμο, Μάνδρα, Ασπρόπυργο, Μαρκόπουλο, Καπανδρίτι, Μαρούσι, Χαλάνδρι, Αγιο Στέφανο, Οινόφυτα, Σχηματάρι και Ριτσώνα. Τα μέλη της φαίνεται πως είναι αρκετά, σύμφωνα με την Αστυνομία, καθώς πολλές φορές έχουν πραγματοποιήσει δύο επιθέσεις μέσα στην ίδια νύχτα, με στόχο μεγάλες επιχειρήσεις και τα χρηματοκιβώτιά τους!

Επειτα από αρκετούς μήνες οι κακοποιοί παραμένουν ασύλληπτοι, καθώς φαίνεται πως πιάνουν στον ύπνο τις αστυνομικές Αρχές, οι οποίες δεν έχουν καταφέρει να τους εντοπίσουν.

ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα