Λάμψη στο «κόκκινο χαλί» των παραλιών!

16:21 2/6/2016 - Πηγή: Espresso
ΡΕΠΟΡΤΑΖΧαρακτηριστικά tips πριν από το δοκιμαστήριοΛάμψη στο «κόκκινο χαλί» των παραλιών!Πέμπτη, Ιούνιος 2, 2016 - 16:20

Η επιλογή μαγιό μπορεί να είναι μια αρκετά στρεσογόνα διαδικασία. Επειτα από μια ολόκληρη σεζόν που κρύβαμε τα «χειμερινά σώματά μας» -βλέπε αυτά που «χτίσαμε» τρώγοντας σνακ στον καναπέ- πίσω από φαρδιά ρούχα και συσφικτικά καλσόν, αποτελεί, αν μη τι άλλο, άλμα αυτοπεποίθησης να στηθείς μπροστά σε έναν καθρέφτη και να δοκιμάζεις μπικίνι.

Ο Ιούνιος, όμως,

είναι εδώ και δεν υπάρχουν περιθώρια χρονοτριβής. Υπάρχουν επιλογές για όλους τους σωματότυπους, οι οποίες μπορούν να κολακεύσουν ακόμα και τα κορμιά που «αμάρτησαν» λίγο παραπάνω κατά τη διάρκεια του χειμώνα, όπως τονίζει η συντάκτρια μόδας της «Daily Mail» Ντένι Κίρκοβα, η οποία έκλεισε ραντεβού με μια ειδικό σύμβουλο σε κατάστημα του Λονδίνου αποκλειστικά για μαγιό και της εκμαίευσε τα απαραίτητα tips.

Σιλουέτα κλεψύδρα

Επιλέξτε ένα τοπ με κρυμμένη στήριξη και χαμηλοκάβαλα κιλοτάκια για να τονίσετε τη λεπτή μέση σας. Τα μπικίνι σε στιλ bandeau είναι ιδανική επιλογή για να τονιστούν οι καμπύλες ενός μετρίου μεγέθους στήθους, ενώ τα σουτιέν με το πιάσιμο πίσω από τον λαιμό μπορούν να στηρίξουν καλύτερα το μεγάλο στήθος.

Τα σουτιέν με μαξιλαράκια προσφέρουν επιπλέον στήριξη. Τα χαμηλοκάβαλα, χίπστερ βρακάκια αναδεικνύουν την επίπεδη κοιλιά.

Με μικρές διαστασεις

Για μικρόσωμες με ελάχιστες καμπύλες, ο στόχος είναι να δημιουργηθεί η ψευδαίσθηση μεγαλύτερων διαστάσεων.

Τα βρακάκια που δένουν στα πλάγια μπορούν να κολακεύσουν τις μικροκαμωμένες και να τους προσθέσουν όγκο, που έχουν ανάγκη. Τα τρίγωνα και τα bandeau είναι οι ιδανικές επιλογές στα μαγιό ειδικά όταν έχουν ενίσχυση, βολάν και φιόγκους, δηλαδή διακοσμητικά στοιχεία που τραβούν την προσοχή στο στήθος.

Μεγάλες καμπύλες

Οι γυναίκες με καμπύλες πρέπει επίσης να στοχεύουν στην προσέλκυση της προσοχής στο στήθος, αλλά χωρίς να προσθέτουν όγκο. Οπότε το κλειδί βρίσκεται στην ενίσχυση, αλλά και στις μικρές λεπτομέρειες στο σουτιέν. Τα κλασικά
βρακάκια που έχουν γραμμή τάι είναι πιο κολακευτικά από τα μεγάλα.

Μια τσαχπινιά που σας παίρνει να κάνετε στο βρακάκι είναι να επιλέξετε ένα με μπάσκα που κρύβει την κοιλιά, αλλά χωρίς να παραπέμπει σε κορσέ. Επίσης, μην απορρίπτετε το ολόσωμο.

Πλουσιο στήθος

Η στήριξη είναι το Α και το Ω στο µεγάλο στήθος, οπότε αναζητήστε την επιλογή σας στην κατηγορία των σουτιέν µε την µπανέλα που το κρατάει στο ύψος του, αλλά και στα στρατηγικά τοποθετηµένα µαξιλαράκια που κάνουν ανόρθωση και δίνουν το τέλειο σχήµα.

Στόχος είναι να ελαχιστοποιηθεί η προσοχή στο στήθος και να πάει το µάτι στην περιφέρεια. Οπότε το βρακάκι µπορεί να έχει σχέδια, έντονα χρώµατα, φιογκάκια και οτιδήποτε µπορεί να τραβήξει το µάτι.


► Χαρακτηριστικά tips πριν από το δοκιμαστήριο

■ Βάλτε ένα προϊόν fake tan εγκαίρως, ώστε όταν βρεθείτε μπροστά σ' έναν καθρέφτη με μαγιό η εικόνα σας να είναι κοντά σε εκείνη των διακοπών σας. Ωστόσο, φροντίστε να έχετε ξεπλυθεί καλά πριν από τη δοκιμή των μαγιό, για να μην αφήσει επάνω τους σημάδια το προϊόν.

■ Επίσης φροντίστε να έχετε αποτριχωθεί, γιατί μπορεί να χρειαστεί να ζητήσετε τη γνώμη της πωλήτριας.

■ Μη συγκρίνετε τον εαυτό σας με τις καλλονές που ακολουθείτε στο Ιnstagram.


Keywords
Τυχαία Θέματα