«Λάκης Medrano» σε νέες... παραστάσεις στο νησί των ανέμων

SHOWBIZ«Λάκης Medrano» σε νέες... παραστάσεις στο νησί των ανέμων Δευτέρα, Αύγουστος 26, 2019 - 19:14

❱❱ Η... Αρτα και τα Γιάννενα αυτοπροσώπως ή, αλλιώς, ο Λάκης Γαβαλάς σε νέες στιλιστικές περιπέτειες!

Ο εκκεντρικός σχεδιαστής -ο οποίος έχει να ντυθεί φυσιολογικά από τη βάπτισή του, όπου τον έντυσε η νονά του- έκανε και πάλι το θαύμα του, συνδυάζοντας τα... ασυνδύαστα!

Περπάτησε σε catwalk με μαντό στα χρώματα

του Gay Pride και ένα καπέλο από παιώνιες και φτερά, ειδική παραγγελία. Και δεν σταμάτησε εκεί... Συνδύασε τα παραπάνω με λευκό αραχνοΰφαντο φόρεμα και σαμπό, που θύμιζαν έντομα τα παραδοσιακά ολλανδικά τσόκαρα!

Ωστόσο, παρόλο το... τσιρκολίκι, ήταν αυτός που απέσπασε το πιο θερμό χειροκρότημα στην επίδειξη της σειράς resort «Beyond the sea», την οποία συμπαρουσίασαν ο Βασίλης Ζούλιας και ο σχεδιαστής κοσμημάτων Περικλής Κονδυλάτος πριν από λίγες μέρες στο ξενοδοχείο «Cavo Tagoo» της Μυκόνου.

Ρόλο μοντέλου είχε και η Shaya, η οποία σχολιάστηκε θετικά... Μέχρι τώρα γνωρίζαμε ότι είναι μια πολύ καλή τραγουδίστρια. Με την εμφάνισή της στο catwalk απέδειξε ότι κάλλιστα θα μπορούσε να είναι και μοντέλο.

Ανάμεσα στους Ελληνες και τους ξένους καλεσμένους που απόλαυσαν το θέαμα ήταν η πάντα εντυπωσιακή Ντέλα Ρούνικ, η Μπουμπού Μπαρμπαλιά, το ζεύγος Δελούδη και η σχεδιάστρια κοσμημάτων Corina Larpin.

Keywords
Τυχαία Θέματα