Κατερίνα Στικούδη VS Ειρήνη Παπαδοπούλου! Πέφτουν… κορμάρες στην Κύπρο για τη Eurovision

Δύο ωραίες φωνές, δύο καυτά κορμιά θα μονομαχήσουν για να εκπροσωπήσουν την Κύπρο στον διαγωνισμό της Eurovision 2021, στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας. Η Κατερίνα Στικούδη και η Ειρήνη Παπαδοπούλου!

Μπορεί εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού η φετινή Eurovision να μην πραγματοποιήθηκε, ωστόσο οι προετοιμασίες για τη διεξαγωγή του μουσικού διαγωνισμού για τον Μάιο του 2021 έχουν ήδη ξεκινήσει, καθώς η EBU αποφάσισε ότι δεν υπάρχει η δυνατότητα να χαθεί ακόμα μια χρονιά. Σχεδόν όλοι οι περσινοί διαγωνιζόμενοι θα επιστρέψουν, ενώ υπάρχουν χώρες που θα κάνουν ξανά νέο διαγωνισμό.

H εκπομπή «Ευτυχείτε» του Οpen αποκάλυψε ότι στην Κύπρο το ΡΙΚ σχεδιάζει τη δική του δυναμική επιστροφή στην Eurovision, με στόχο την κορυφή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι υπεύθυνοι θεωρούν κατάλληλες την Κατερίνα Στικούδη και την Ειρήνη Παπαδοπούλου.

Χαρακτηριστικό είναι ότι και οι δύο τραγουδίστριες έχουν εκδηλώσει έντονο ενδιαφέρον. Να σημειωθεί μάλιστα ότι τον Ιανουάριο του 2020 η Ειρήνη Παπαδοπούλου έστειλε τραγούδι στην ΕΡΤ για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού, αλλά τελικά το πράσινο φως πήρε η Στεφανία Λυμπερακάκη.

Keywords
Τυχαία Θέματα