Κάηκε το πελεκούδι στον γάμο της Στικούδη

SHOWBIZΧόρεψε ραπ στη μέση του δρόμουΚάηκε το πελεκούδι στον γάμο της ΣτικούδηΔευτέρα, Αύγουστος 27, 2018 - 15:34

❱❱ Την «έδεσε» ο Σερίφης! Κούκλα και Εγγλέζα στο ραντεβού της, έφτασε στην εκκλησία στο Μορφάτι Θεσπρωτίας οδηγώντας η ίδια

Από τη
ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΑΡΔΑ

Πανηγυρική επιβεβαίωση για το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο της «Espresso»: Η Κατερίνα Στικούδη και ο Βαγγέλης Σερίφης παντρεύτηκαν το Σάββατο στο Μορφάτι Θεσπρωτίας!

Η γνωστή τραγουδίστρια, φορώντας ένα μακρύ υπέροχο νυφικό με ντεκολτέ σε σχήμα καρδιάς και έχοντας λυτά τα μακριά μαλλιά της, ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας του Αγίου Μηνά, με τον γαμπρό να καμαρώνει στο πλευρό της. Το μυστήριο τελέστηκε στις 11.30 το πρωί, παρουσία λίγων στενών συγγενών και φίλων.

Το ζευγάρι επιθυμούσε ο γάμος τους να γίνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, γι' αυτό και επέλεξε το όμορφο χωριό Mορφάτι, τη γενέτειρα του dj Rico (όπως είναι το καλλιτεχνικό όνομα του αγαπημένου της), ωστόσο η «Espresso» πρόδωσε το μυστικό τους στις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας, με τη χαρμόσυνη είδηση να γίνεται αμέσως viral σε media και social media!

Εκπληξη

Η σταρ της ποπ ήταν... Αγγλίδα στο ραντεβού με τον άνδρα της ζωής της, και μάλιστα κατέφθασε στην εκκλησία οδηγώντας η ίδια μια vintage Μερσεντές με συνεπιβάτες τους γονείς της! Η έκπληξη προκάλεσε τα επιφωνήματα και τα χειροκροτήματα των προσκεκλημένων, που την αποθέωσαν για την αναπάντεχη κινηματογραφική εμφάνισή της! Την όμορφη νύφη παρέδωσε στον γαμπρό ο πατέρας της και ο... Σερίφης της καρδιάς της την υποδέχτηκε με χαμόγελο, κοιτώντας τη με λατρεία. Ο γνωστός ράπερ, έχοντας χάσει αρκετά κιλά, επέλεξε να φορέσει ριγέ σκουρόχρωμο κοστούμι, λευκό-γαλάζιο πουκάμισο και μεταξωτή γκρι γραβάτα ταιριάζοντας απόλυτα (στιλιστικά) με το υπέροχο αέρινο νυφικό της αγαπημένης του. Με τον ήλιο να λάμπει στον γαλανό ουρανό και ένα δροσερό αεράκι να ανεμίζει τις λευκές γάζες που στόλιζαν το προαύλιο του ναού μαζί με ίδιου χρώματος τριαντάφυλλα, το ζευγάρι χόρεψε τον Ησαΐα με κουμπάρο τον σκηνοθέτη Γιάννη Παπαδάκο.

Μετά τις χειραψίες και τις ευχές για βίο ανθόσπαρτο οι νεόνυμφοι μαζί με όλους τους καλεσμένους κατευθύνθηκαν στην ταβέρνα του Φώτη Τσαλούκα, συγγενή του γνωστού ράπερ, όπου κυριολεκτικά... κάηκε το πελεκούδι. Η Κατερίνα Στικούδη απέδειξε ότι είναι μεγάλη χορευταρού ακόμη και στα παραδοσιακά τραγούδια, σέρνοντας πρώτη τον χορό. Φόρεμα δεν άλλαξε στο γλέντι, αφού το νυφικό της μεταμορφώθηκε με μια κίνηση σε μίνι φόρεμα με μακριά ουρά!

Η πρώτη ανάρτηση της παντρεμένης πια Κατερίνας Στικούδη μετά τον γάμο της και το πάρτι ήταν ένα βίντεο στο Instagram που τη δείχνει σε ένα «kikichallenge!» χορευτικό show στον δρόμο! Η νύφη είχε κάθε λόγο να το γιορτάζει σε ρυθμούς ραπ, καθώς έπειτα από εννέα χρόνια σχέσης με τον γνωστό μουσικό παραγωγό έγιναν οικογένεια, ανοίγοντας πλέον το δικό τους ευτυχισμένο σπιτικό! Να μας ζήσουν!

Δείτε το απίθανο «kikichallenge!» χορευτικό show της νύφης στον δρόμο:

#shiggychallenge #kekechallenge #inmyfeelingschallenge #drakechallenge @champagnepapi #Morfati #dont_try_this_at_home #bride #afterparty #kikichallenge

A post shared by Katerina Stikoudi (@stikoudikaterin) onAug 25, 2018 at 9:27am PDT

Κατερίνα ΣτικούδηΒαγγέλης Σερίφηςγάμος
Keywords
Τυχαία Θέματα