«Ηθελα να τον ξεφορτωθώ, αλλά δεν μπορούσα να τον... κουνήσω»

COVER STORYΟΛΑ ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΙΑΣ«Ηθελα να τον ξεφορτωθώ, αλλά δεν μπορούσα να τον... κουνήσω»Τετάρτη, Μάρτιος 13, 2019 - 14:59

❱❱ Οι «ψίθυροι» στο μυαλό της Γερμανίδας ότι ο «πακεταρισμένος» μεσίτης κοιτούσε άλλες γυναίκες και οι τραπεζικοί λογαριασμοί

Από τον
Θεοδόση Π. Πάνου

Ανατριχίλα ακόμη και στους έμπειρους αστυνομικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών προκάλεσε η κυνική ομολογία για το θρίλερ τύπου «Ψυχώ» στο Χαλάνδρι της 57χρονης Γερμανίδας, η οποία φέρεται ότι δολοφόνησε τον 64χρονο σύντροφό της Γιάννη Βλαντίκα και έμεινε επί 15 ημέρες δίπλα στο πτώμα

του φροντίζοντάς το.

Στην προανακριτική απολογία της, την οποία φέρνει σήμερα στο φως της δημοσιότητας η «Espresso», η 57χρονη ξετυλίγει καρέ καρέ όσα συνέβησαν στο σπίτι της φρίκης και αδυνατεί να συλλάβει ανθρώπινος νους.

«Στις 19 Δεκεμβρίου τον ψηλάφισα και κατάλαβα ότι πέθανε, αλλά δεν το πίστευα και μου άρεσε να είμαι δίπλα του. Το χρειαζόμουν. Από τότε, τις επόμενες 10 ημέρες, ξάπλωνα και κοιμόμουν δίπλα του... Ζούσα κανονικά στο σπίτι... Μετά τις πρώτες ημέρες που σας είπα, επειδή ο Γιάννης ήταν βαρύς και μεγάλος, δεν μπορούσα να τον κουνήσω για να καθαρίσω κάτι υγρά που είχε πίσω από το κεφάλι του. Ετσι του έβαλα μια σακούλα για να πηγαίνουν τα υγρά. Ομως, μετά από ακόμα λίγες ημέρες άρχισε να μυρίζει πολύ και εγώ για να καθαρίσω, σήκωσα από τη μια πλευρά το στρώμα του κρεβατιού και ο Γιάννης έπεσε στο πάτωμα. Οπως έπεσε τυλίχθηκε γύρω γύρω με τα σεντόνια που ήταν σκεπασμένος...» περιγράφει με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες και προσθέτει τι έκανε προσπαθώντας να ξεφορτωθεί το πτώμα: «Η κατάσταση αυτή έφτασε μέχρι 17 Ιανουαρίου και ήταν ανυπόφορη. Δεν μπορούσα να καθαρίσω, μύριζε πάρα πολύ και ήθελα να τον ξεφορτωθώ από το σπίτι... Επρεπε να τον βγάλω από το σπίτι. Επειδή δεν ήθελα να τον πιάσω από κάποιο σημείο του σώματός του μετά από τόσο καιρό που είχε περάσει, πήρα μια ταινία που κολλάει και τον τύλιξα γύρω γύρω. Πήρα ακόμη κάτι σκοινιά από το μηχανάκι του που το είχε παρκαρισμένο απέξω και τον τύλιξα και με αυτά. Αυτά τα έκανα για να έχω από κάπου να πιάνω, για να μπορέσω να τον μετακινήσω. Βέβαια, δεν τον μετακίνησα γιατί δεν μπορούσα να τον κουνήσω».

«Δεν είχε παλμούς»

Η 57χρονη περιγράφει πώς έδωσε στο θύμα πορτοκαλάδα χωρίς ανθρακικό, στην οποία είχε διαλύσει χάπια που έπαιρνε για να ηρεμήσει: «Εγώ κοιμήθηκα λίγες ώρες στο σαλόνι και λίγες στο κρεβάτι μαζί με τον Γιάννη. Οταν ξύπνησα στις 19 Δεκεμβρίου το πρωί, επειδή είχα ανησυχήσει πολύ πια από την κατάσταση του Γιάννη, κατάλαβα ότι ήταν κανονικά νεκρός. Δεν είχε παλμούς, δεν ακουγόταν η καρδιά του και φαινόταν στο πρόσωπό του ότι ήταν νεκρός».

Σε άλλο σημείο, η 57χρονη αναφέρει ότι αρχικά το θύμα άρχισε να τη φλερτάρει έντονα, αλλά εκείνη δεν ήθελε κάτι παραπάνω επειδή ήξερε ότι ήταν παντρεμένος, ενώ από άλλους ανθρώπους είχε ακούσει ότι γύριζε με άλλες γυναίκες.

Σε ό,τι αφορά την οικονομική κατάστασή τους αναφέρει: «Ο Γιάννης ήταν άρρωστος με το χρήμα. Τον εμπιστευόμουν όμως τόσο πολύ που διαχειριζόταν με e-banking τα χρήματά μου από έναν λογαριασμό, αλλά δεν με ένοιαζε. Πολλές φορές μου το έφερνε πλάγια πλάγια να του δώσω κάποια χρήματα από τα δικά μου, ένα πιο μεγάλο ποσό για να κάνει τις δουλειές του, αλλά εγώ δεν του έδινα. Οταν φτάσαμε στα Χριστούγεννα του 2018, κανονίσαμε με τον Γιάννη να πάμε να περάσουμε τις γιορτές στη Γερμανία. Ο Γιάννης εκείνη την περίοδο μου ζήτησε 4.000 ευρώ να του δώσω, αλλά δεν του έδωσα».

Keywords
Τυχαία Θέματα