Ιδέες διακόσμησης για το σπίτι και τον κήπο

«Ετσι απλά» μπορείς και εσύ να δημιουργήσεις. Με κέφι και φαντασία, με λίγο ελεύθερο χρόνο και ελάχιστα χρήματα. Παρουσιάστριες της εκπομπής είναι τέσσερις δυναμικές γυναίκες, οι Κέλλυ Καρυπίδη, Ιωάννα Κουτσιουμάρη, Αγγελική Παλαμίδη και Νατάσα Σκρινή.

Αυτή την Κυριακή στις 15.15 από τον Alpha τα κορίτσια παρουσιάζουν πρωτότυπες ιδέες διακόσμησης για το σπίτι και τον κήπο και πρακτικές συμβουλές που θα κάνουν τη ζωή μας πιο εύκολη. Θα μας δείξουν πώς ένα όμορφο φωτιστικό, μια μπερζέρα και ένα έργο τέχνης από μονωτική

ταινία στον τοίχο δημιουργούν ένα αρμονικό και ευφάνταστο σύνολο; Επίσης, πώς φτιάχνουμε μια εντυπωσιακή καρέκλα από χαρτί. Ακόμη θα μας δείξουν πώς ένα παλιό ξύλινο τελάρο «ντυμένο» με χαρτοπετσέτες υποδέχεται μυρωδικά φυτά και δίνει έναν τόνο αισιοδοξίας σε μια γωνιά του σπιτιού μας. Φυσικά στην εκπομπή δεν θα μπορούσαν να μην παρουσιαστούν έξυπνες και χρηστικές συμβουλές για τον καθαρισμό, τη μαγειρική, τον κήπο οι οποίες μας βοηθούν στην καθημερινότητά μας, εξοικονομώντας μας χρόνο και χρήμα. Τέλος, η Αρετή Μουλακάκη παρουσιάζει τη βασική τεχνική του σπιτικού ζωμού και μετά ετοιμάζει μια ανοιξιάτικη σούπα με μπέικον.

Αλλη μία φορά τα κορίτσια με τις συμβουλές τους εμπνέουν και βοηθούν, δίνουν λύσεις και διασκεδάζουν. Μαζί τους αξιοποιούμε τα παλιά αντικείμενα και τους δίνουμε νέα χρήση, οργανώνουμε τους χώρους μας και ανανεώνουμε τον κήπο, με γνώμονα την αισθητική και τη λειτουργικότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα