Η Σταθάκη «βάζει φωτιά» στο σανίδι!

SHOWBIZΗ Σταθάκη «βάζει φωτιά» στο σανίδι!Τετάρτη, Μάρτιος 15, 2017 - 19:18

Η πληθωρική ηθοποιός πρωταγωνιστεί στη φαντασμαγορική παράσταση «My burlesque», όπου τραγουδά, χορεύει, μεταμορφώνεται, ενώ εμφανίζεται και ως Τζέσικα Ράμπιτ

Αισθησιακά λικνίσματα πάνω σε δωδεκάποντες γόβες περιλαμβάνει το νέο καμπαρέ σόου της Πέννυς Σταθάκη, η οποία θα κάνει εντυπωσιακή εμφάνιση με ζαρτιέρες και στενούς κορσέδες, που συγκρατούν... μετά βίας το εντυπωσιακό μπούστο της!

Από τη ΔΗΜΗΤΡΑ

ΔΑΡΔΑ

Η πληθωρική ηθοποιός, που αγαπά τις προκλήσεις αλλά και τις μεταμορφώσεις, πρωταγωνιστεί σε μια φαντασμαγορική παράσταση με τίτλο «My burlesque», η οποία φιλοδοξεί να ταρακουνήσει τη νυχτερινή Αθήνα και να «βάλει φωτιά» στα θεατρικά στερεότυπα, με την on stage παρουσία της ίδιας ως Τζέσικα Ράμπιτ.

Το sex symbol του θεάτρου, που συζητήθηκε πολύ λόγω της δήλωσής της ότι «μια ξανθιά με πλούσιο μπούστο μπορεί να είναι ευαίσθητη», αποκαλύπτει σήμερα στην «Espresso» ότι τώρα είναι το σωστό timing για να αποκαλύψει την αθέατη ερωτική cabaret burlesque υπόστασή της. «Πρόκειται για ένα one woman show, όπου θα τραγουδώ, θα χορεύω, θα μεταμορφώνομαι, θα αλλάζω ρούχα, περούκες, κοσμήματα, γόβες, μακιγιάζ, χτένισμα, ύφος και διάθεση!» μας λέει και συνεχίζει:

«Είναι απαιτητικό και δουλεύω πάνω σε αυτό το project εδώ και δέκα χρόνια, με παρότρυνση της διάσημης Μiss Donna Hood, κορυφαίας show woman, η οποία εργάζεται στο Broadway. Το “My burlesque” είναι ό,τι καλύτερο έχω κάνει. Εχω εντυπωσιαστεί κι εγώ με το πόσα παραπάνω μπορώ να προσφέρω υποκριτικά, και αυτό το οφείλω στον μετρ του είδους στην Ελλάδα, τον Ντέρεκ Λιοντή, που έχει επιμεληθεί από την παραγωγή μέχρι και τη... φωνή μου. Ωστόσο, πέρα από τον αισθησιασμό που θα γοητεύσει τον θεατή, το show αποτελεί κι έναν ύμνο στη γυναίκα, στη θηλυκότητα και την απελευθέρωση του ερωτισμού, έτσι όπως κρύβεται στον γυναικείο εγκέφαλο. Χωρίς ντροπή και χωρίς σεμνοτυφία».

Ετοιμη για την υπέρβαση

Η λατρεμένη των σεναριογράφων Αλέξανδρου Ρήγα και Δημήτρη Αποστόλου, γνωστή από τις τηλεοπτικές σειρές τους «Οι στάβλοι της Εριέττας Ζαΐμη», «Κόκκινο δωμάτιο» και «Τρίχες», είναι έτοιμη για την υπέρβαση. Ηδη, τα πανάκριβα φορέματα, κοστούμια, και περούκες, που ήρθαν από το εξωτερικό, έχουν βολευτεί στις κρεμάστρες και περιμένουν την πρεμιέρα που θα αναστατώσει το αθηναϊκό κοινό, αλλά και το εξωτερικό, αφού το πλάνο περιλαμβάνει και περιοδεία εντός και εκτός Ελλάδος.

Με στιλ και φινέτσα, η Πέννυ Σταθάκη είναι έτοιμη να γοητεύσει, να διασκεδάσει και να ξεσηκώσει το κοινό της σαν άλλη Λάιζα Μινέλι στα περίφημα βερολινέζικα καμπαρέ ή ακόμα και σαν Μέριλιν Μονρόε, τραγουδώντας το θρυλικό «My heart belongs to daddy».
Επίσης, η ηθοποιός και performer θα ερμηνεύσει ως Τζέσικα Ράμπιτ το «Why don't you do right» για πρώτη φορά στην ελληνική γλώσσα, αλλά και μια σειρά άλλων γνωστών επιτυχιών, που θα γίνουν και βιντεοκλίπ και θα αναρτηθούν στη συνέχεια στο διαδίκτυο. Μάλιστα, η αρχή έγινε ήδη με το «Fever» της Peggy Lee, που πάει πολύ καλά σε views.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα