Η σέξι Ισμήνη για Μις Υφήλιος

SHOWBIZΗ σέξι Ισμήνη για Μις ΥφήλιοςΔευτέρα, Ιανουάριος 12, 2015 - 17:16

Το σίγουρο είναι πως η Ισμήνη Νταφοπούλου δεν θα ψηφίσει κανένα κόμμα στις επερχόμενες εκλογές της 25ης Ιανουαρίου. Δεν θα ψηφίσει γενικά... Η ωραία Ελληνίδα θα δίνει εκείνη την ημέρα τη δική της μάχη για την κατάκτηση του πολυπόθητου στέμματος της Μις Υφήλιος ζητώντας η ίδια την ψήφο της κριτικής επιτροπής. Μάλιστα, όπως οι Ελληνες πολιτικοί όλων των παρατάξεων, έτσι κι εκείνη έχει αρχίσει ήδη τον... προεκλογικό της αγώνα στο μακρινό Μαϊάμι της Φλόριντα, όπου βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες, ώστε να πείσει τους κριτές του διαγωνισμού για τα πολλά προσόντα της.

Η 25χρόνη από την Καρδίτσα, που τερμάτισε πρώτη στα ελληνικά καλλιστεία τον περασμένο Ιούνιο, αναχώρησε από την Αθήνα την προηγούμενη εβδομάδα και θα επιστρέψει στο τέλος του μήνα, αμέσως μετά το φινάλε της παγκόσμιας διοργάνωσης. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ισμήνη έχει καταφέρει ήδη να κερδίσει τις εντυπώσεις με την παρουσία της. Ακούγεται δε ότι θεωρείται φαβορί για την πρώτη δεκάδα των φιναλίστ.
Βέβαια ο αγώνας της για την κατάκτηση του τίτλου δεν θα είναι εύκολος, αφού η Νταφοπούλου έχει να αντιμετωπίσει 87 καλλονές απ' όλο τον κόσμο. Το πρόγραμμά της είναι αυτό το διάστημα ιδιαίτερα φορτωμένο, αφού περιλαμβάνει φωτογραφίσεις με μαγιό και τουαλέτες για τις ανάγκες του διαγωνισμού, αλλά και πρόβες εν όψει της μεγάλης βραδιάς του τελικού.

Δήλωσε υπερήφανη

Η ίδια ήταν ιδιαίτερα άνετη στην πρώτη της live παρουσίαση το βράδυ της Παρασκευής, οπότε καλησπέρισε τον κόσμο στα ελληνικά, ευχαρίστησε τους διοργανωτές και δήλωσε υπερήφανη που εκπροσωπεί την Ελλάδα στα καλλιστεία για τη Μις Υφήλιος.

Πάντως, παρά τις υποχρεώσεις της, η Ισμήνη βρίσκει πάντοτε λίγο χρόνο να μοιραστεί στιγμές από την καθημερινότητά της στο πολυτελές resort, στη Φλόριντα, όπου προετοιμάζεται για τον διαγωνισμό, με τους fans της στο facebook και το Instagram. Οσο για το γεγονός ότι η τελική φάση της διοργάνωσης συμπίπτει χρονικά με τις εθνικές εκλογές; Δεν φαίνεται να το σκέφτεται και πολύ. Η Ισμήνη έχει κάνει focus στον δικό της στόχο!

Ηλίας Μαραβέγιας

Ισμήνη ΝταφοπούλουΜις Υφήλιος
Keywords
Τυχαία Θέματα