Η Ρεπούση απέσυρε την αγωγή μετά τη δημόσια συγγνώμη του Βουτσά

SHOWBIZΗ Ρεπούση απέσυρε την αγωγή μετά τη δημόσια συγγνώμη του Βουτσά Τρίτη, Μάιος 22, 2018 - 15:11

❱❱ Να αποσύρει την αγωγή με την οποία ζητούσε αποζημίωση από τον Κώστα Βουτσά για τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς με τους οποίους την είχε... στολίσει το περασμένο καλοκαίρι αποφάσισε η πρώην βουλευτής της ΔΗΜ.ΑΡ. Μαρία Ρεπούση.

Η συγγνώμη του ηθοποιού προς την ιστορικό, σχεδόν μία εβδομάδα πριν από τη συζήτηση της επίμαχης αγωγής στο Μονομελές

Πρωτοδικείο της Αθήνας, έδωσε τέλος στη δικαστική διαμάχη τους.

«Κατόπιν της δημόσιας συγγνώμης από τον κ. Βουτσά, η κυρία Ρεπούση παραιτείται από το δικόγραφο» ανέφερε στο δικαστήριο η δικηγόρος της ενάγουσας, «σφυρίζοντας» κατ' αυτόν τον τρόπο τη λήξη του επεισοδίου.

Η δήλωση του ηθοποιού

«Ζητώ ειλικρινά συγγνώμη από την κυρία Μαρία Ρεπούση για τον τρόπο με τον οποίο μίλησα για εκείνη σε δηλώσεις μου πέρυσι το καλοκαίρι. Δεν γνώριζα την ιδιότητά της -καθηγήτρια Ιστορίας στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης- και το σημαντικό συγγραφικό έργο της. Δηλώνω επίσης ότι, όπως πολλοί Ελληνες, δεν είχα ιδία αντίληψη για το τι ακριβώς έγραφε στο επίμαχο βιβλίο της για την καταστροφή της Σμύρνης» είχε αναφέρει στα μέσα μαζικής ενημέρωσης πριν από λίγες ημέρες ο ηθοποιός, επιχειρώντας να αμβλύνει το θερμό επεισόδιο που είχαν πυροδοτήσει οι προηγούμενες δηλώσεις του για τη Μαρία Ρεπούση, την οποία μεταξύ άλλων είχε χαρακτηρίσει... «μαλ@@@σμένη»!

Keywords
Τυχαία Θέματα