Η οργή «όπλισε» το χέρι της πατροκτόνου στον Εύοσμο

Από το χέρι του ίδιου τoυ παιδιού του επήλθαν τα θανατηφόρα χτυπήματα με το μαχαίρι, όπως αποκάλυψε ο δικηγόρος της μητέρας και της κόρης που ομολόγησαν ότι σκότωσαν μαζί τον 49χρονο ταξιτζή, την ώρα που κοιμόταν στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης!

Σύμφωνα με τον δικηγόρο τους Ιάκωβο Ψωμιάδη, το έγκλημα έγινε εν βρασμώ ψυχής, που προκλήθηκε όταν η 18χρονη κόρη αποκάλυψε στη 46χρονη μητέρα της ότι ο πατέρας της την κακοποιούσε επί σειράν ετών.

«Εκείνο που οδήγησε στη δολοφονία ήταν η αποκάλυψη» δήλωσε χαρακτηριστικά στον ΑΝΤ1 ο δικηγόρος. Η υπερασπιστική γραμμή των δυο γυναικών στηρίζεται στο ότι η 46χρονη είχε κακοποιηθεί στο παρελθόν από τον εν διαστάσει σύζυγό της και είχε φιλοξενηθεί για ένα τρίμηνο σε ξενώνες για κακοποιημένες γυναίκες. Στο ερώτημα γιατί επέστρεψε κοντά του αφού είχαν χωρίσει και είχε κάνει παιδί με άλλον άνδρα, ο κ. Ψωμιάδης σχολίασε ότι «δεν είναι δυνατό να αναμένουμε από θύμα ενδοοικογενειακής βίας να σκέφτεται και να αντιδρά όπως εμείς», ενώ συμπλήρωσε ότι η μητέρα κυριευόταν από «έντονη ψυχολογική ανασφάλεια και αντιμετώπιζε οικονομικό πρόβλημα και σοβαρό ζήτημα υγείας».

Για τους αστυνομικούς η σκηνή της δολοφονίας φανέρωνε οργή. Μητέρα και κόρη ακινητοποίησαν τον 49χρονο, ο οποίος δέχτηκε 15 μαχαιριές στον λαιμό και το πρόσωπο. Ενώπιον της εισαγγελέως, η οποία τους άσκησε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, μητέρα και κόρη υποστήριξαν ότι ο 49χρονος τις κακοποιούσε σεξουαλικά, ενώ υπήρχαν και οικονομικές διαφορές μεταξύ του πρώην ζευγαριού. Σε όσα βίωσε από τον πατέρα της απέδωσε από την πρώτη στιγμή το έγκλημά της η 18χρονη, η οποία είπε στους αστυνομικούς: «Ζούσα μια κόλαση, δεν άντεχα άλλο. Δεν μπορούσα άλλο».

Την ίδια ώρα, συγγενείς και φίλοι αποχαιρετούσαν τον 49χρονο στην πατρίδα του, τη Μικροκλεισούρα Δράμας, εκστομίζοντας κατάρες προς την 46χρονη πρώην σύζυγό του. Μάλιστα, η αδελφή του θύματος ξέσπασε στην κάμερα του Star διαψεύδοντάς την. «Αγαπούσε πάρα πολύ και τα παιδιά του και τη γυναίκα του. Είναι ψέματα. Τα κάνουν για να ελαφρύνουν τη θέση της κόρης, γιατί μαζί τον σκότωσαν μάνα και κόρη. Ο αδελφός μου ποτέ δεν σήκωσε χέρι πάνω της. Δεν τιμάνε ούτε τη μνήμη του νεκρού. Δεν άξιζε ο αδερφός μου να είναι σε αυτήν τη θέση. Στα παιδιά του δεν έλειψε τίποτα, αυτός έκανε στερήσεις για να τα έχουν όλα τα παιδιά του και στο τέλος… Το τέλος το ξέρετε» είπε.

Keywords
Τυχαία Θέματα