Η νεαρή Ελληνίδα τραγουδίστρια και το άγριο ομοφυλοφιλικό sex!

12:35 6/9/2017 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZTake me with youΗ νεαρή Ελληνίδα τραγουδίστρια και το άγριο ομοφυλοφιλικό sex!Τετάρτη, Σεπτέμβριος 6, 2017 - 12:35

Soundtrack σε σκηνή σκληρού ομοφυλοφιλικού σεξ το τραγούδι της Μόνικας «Take me with you»! Το κομμάτι συνοδεύει μια απίστευτα αληθοφανή σκηνή του πρώτου επεισοδίου της σειράς «High maintenance», της διαδικτυακής σειράς, που, λόγω της επιτυχίας της, πέρασε στο καλωδιακό κανάλι HBO.

Σε αυτήν, ο Μαξ κάνει σεξ με τον Σεμπάστιαν, έναν άνδρα που μόλις γνώρισε, ενώ ο σκηνοθέτης εστιάζει στα πρόσωπα και τα σώματά τους.

Το αργό μοντάζ και η μελωδία του κομματιού κάνουν ακόμη πιο έντονη τη σκηνή, η οποία χαρακτηρίστηκε σοκαριστική λόγω του ρεαλισμού της και όχι τόσο εξαιτίας του ότι εμπλέκεται ομόφυλο ζευγάρι. Κάποιοι, μάλιστα, διατύπωσαν την άποψη ότι, ακόμη κι αν πρωταγωνιστούσε ετερόφυλο ζευγάρι, οι αντιδράσεις τους θα ήταν ίδιες.

Ωστόσο, κερδισμένη από όλο αυτό βγαίνει -μαζί με την παραγωγή της σειράς- και η Ελληνίδα τραγουδίστρια και δημιουργός, αφού το τραγούδι, το οποίο συμπεριλαμβάνεται στο άλμπουμ της «Secret in the dark», πέρασε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, με τα sites και τα περιοδικά να επισημαίνουν τον τίτλο και την καλλιτέχνιδα στα infos του επεισοδίου.

Το σίριαλ εστιάζει στον Guy, που προμηθεύει με «χόρτο» τους Νεοϋορκέζους πελάτες του και μέσα από τις... παραδόσεις του παρακολουθούμε τις ζωές τους. Το HBO εξασφάλισε την παραγωγή που προβαλλόταν μέσω web, κερδίζοντας τους... indy τηλεθεατές.

Ακούστε το τραγούδι:

MonikaTake me with youHBOHigh maintenanceΠαράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα