Η καραμέλα της Πινκ και το «κράξιμο» στον Τζάστιν Τίμπερλεϊκ

21:07 6/2/2018 - Πηγή: Espresso
ΚΟΣΜΟΣΗ καραμέλα της Πινκ και το «κράξιμο» στον Τζάστιν ΤίμπερλεϊκΤρίτη, Φεβρουάριος 6, 2018 - 21:06

❱❱ Εξαλλοι οι fans του τραγουδιστή με τον φόρο τιμής στον Πρινς

Από την
Πετρίνα Καλαμβοκίδη

Γραφτό του Τζάστιν Τίμπερλεϊκ να προκαλεί αντιδράσεις στο Super Bowl φαίνεται ότι είναι, αφού και η δεύτερη εμφάνισή του σε ημίχρονο τελικού σημαδεύτηκε από

διαμαρτυρίες, γκρίνιες και παράπονα.

Δεκατέσσερα χρόνια αφότου εξέθεσε το στήθος της Τζάνετ Τζάκσον σε παγκόσμια ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση, πυροδοτώντας εθνική διαμάχη με την πράξη του, ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ είχε την πρόθεση να παίξει φέτος εκ του ασφαλούς, με ένα σόου φιλικό προς όλη την οικογένεια.

Δεν φαντάστηκε ωστόσο ότι η σκέψη του να αποτίσει φόρο τιμής στον Πρινς με αφορμή το γεγονός ότι η διοργάνωση φιλοξενούνταν στη γενέτειρά του Μινεάπολις θα προκαλούσε την οργή των φαν του τραγουδιστή. «Ο Πρινς δεν θα το ενέκρινε» έγραψαν πολλοί εξ αυτών στο twitter μετά το «ντουέτο» που τραγούδησε με τον Πρινς να τον συνοδεύει από τη γιγαντοθόνη, λίγο πριν ολόκληρη η πόλη φωτιστεί μοβ στη μνήμη του.

«Ατυχές συμβάν»

Στα 12 λεπτά της εμφάνισής του στο ημίχρονο του αγώνα μεταξύ των New England Patriots και των Philadelphia Eagles, που έληξε με νικητές τους δεύτερους, ο Τίμπερλεϊκ παρουσίασε παλιές και νέες επιτυχίες του κάνοντας τη δική του έμμεση αναφορά στο «ατυχές συμβάν» του 2004, με μια παύση αμέσως μετά τον στίχο όπου είχε γίνει η αποκάλυψη του στήθους της Τζάκσον και αλλαγή κομματιού.

Αυτό βέβαια ενδεχομένως και να πέρασε απαρατήρητο, αφού τα τεχνικά προβλήματα στον ήχο έκαναν πολλές φορές τους τηλεθεατές να αγανακτήσουν στη διάρκεια του σόου του. Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, πολλοί φαν, συμπεριλαμβανομένης και της Ντέμι Λοβάτο, εξέφρασαν την απογοήτευσή τους για την απουσία από το σόου guest από τους *NSYNC ή την Τζάνετ Τζάκσον.

Τον καλύτερό της εαυτό προσπάθησε να δώσει και η Πινκ, η οποία είχε αναλάβει να τραγουδήσει τον εθνικό ύμνο πριν από την έναρξη του αγώνα. Παρά το κρύωμα που την ταλαιπωρούσε, η 38χρονη σταρ τα έβγαλε πέρα παλικαρίσια με την απαιτητική μελωδία, αν και συνελήφθη από την κάμερα να φτύνει την καραμέλα που είχε στο στόμα της δευτερόλεπτα πριν.

Το «παρών» στις κερκίδες έδωσαν μεταξύ άλλων οι Τζένιφερ Λόπεζ, Μπράντλεϊ Κούπερ, Ζιζέλ, Γκουέν Στεφάνι και Παφ Ντίντι.

Στους 14.000.000 οι... κοπανατζήδες από τις δουλειές τους

Σχεδόν 14.000.000 εργαζόμενοι εκτιμάται ότι έλειψαν με αναρρωτική από το πόστο τους χθες, την επομένη της μετάδοσης του Super Bowl. Σύμφωνα με έρευνα του Workforce Institute που δόθηκε στη δημοσιότητα μερικές μέρες πριν από τον τελικό, ο ακριβής αριθμός «αρρώστων» αναμενόταν ότι θα άγγιζε φέτος τους 13.900.000, θα ήταν δηλαδή λίγο μικρότερος από τους 16.500.000 εργαζομένους που είχαν δηλώσει ασθένεια πέρυσι τέτοια μέρα. Οι ειδικοί ανέφεραν ωστόσο ότι ο αριθμός μπορεί να αυξανόταν περαιτέρω και να έφτανε στα περσινά επίπεδα, καθώς διανύουμε τη σεζόν της γρίπης.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα