Η high society της Αθήνας «κατέκτησε» τις Αλπεις!

15:53 7/1/2017 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZGlamorous εμφανίσεις των κοσμικών στα άδυτα του ξενοδοχείου «Gstaad Palace»Η high society της Αθήνας «κατέκτησε» τις Αλπεις!Σάββατο, Ιανουάριος 7, 2017 - 15:00

Σε ελληνική παροικία μετατράπηκε την Πρωτοχρονιά του 2017 το ελβετικό χωριό Γκστάαντ.

Και μπορεί το χιόνι να ήταν ελάχιστο κατά τη διάρκεια των εορτών, αλλά οι

glam εμφανίσεις των Ελληνίδων του εφοπλιστικού lobby έκλεψαν την παράσταση στα σαλόνια, στις αίθουσες, στα εστιατόρια και τα spa του μυθικού ξενοδοχείου «Gstaad Palace».

Εκτός του Ηλία Ψινάκη, ο οποίος ακόμα μία χρονιά γέμισε τα social media με μοναδικά φωτογραφικά ενσταντανέ, στο ρεβεγιόν του «Palace» υποδέχθηκαν το νέο έτος η Μαριάννα Λάτση με την οικογένειά της, ο Πόλυς και η Ρόζμαρι Χατζηιωάννου με τις κόρες τους, αλλά την παράσταση έκλεψε η μεγαλύτερη 15χρονη καλλονή Εριέττα, ο Γιάννης και η Δήμητρα Κούστα, ο Μπάμπος και η Αντζελα Οικονομίδη.

Ακόμα, ήταν εκεί η οικογένεια του Κύπριου εφοπλιστή Ανδρέα Χατζηγιάννη και ο Νίκος Τσάκος με τη σύζυγό του Σήλια και τα τρία παιδιά τους Παναγιώτη, Ειρήνη και Ελισάβετ, που είναι γνωστό ότι διαθέτουν ιδιόκτητο σπίτι μέσα στο ελβετικό χωριό. Οσο για τη χρυσή νεολαία της ελληνικής ναυτιλίας, είχε φέτος αρχηγό τον Νικόλα Μαρτίνο και τη σύζυγό του Ελένη Προκοπίου. Μαζί και ο αδελφός της Γιάννης Προκοπίου, που συνοδευόταν από την αγαπημένη του Παολίνα Διαμαντούλη, και ο Αντώνης Ξυλάς με τη Φαίδρα Κουρή, ενώ τη μεγάλη παρέα τους αποτελούσαν οι καλοί φίλοι τους Βασίλης Μιχαήλ, Παναγιώτης Σπέντζος, Μάριος Κωνσταντόπουλος, που διέπρεψαν με τις χορευτικές τους επιδόσεις στο GreenGo club, στο The Alpina Gstaad αλλά και στις θερμαινόμενες πισίνες του ξενοδοχείου.

Για την ιστορία αναφέρουμε ότι το γραφικό Γκστάαντ ξεκίνησε ως θέρετρο της μόδας τη δεκαετία του '60 με την παρουσία παλιών Ελλήνων, όπως οι οικογένειες Παπαστράτου, Ζωγράφου, Κουλουκουντή και Φιξ.

Διαβάστε παρακάτω τη συνέχεια:

Η Μαρίνα Βερνίκου φωτογραφίζει τον Ειρηνικό Ωκεανό

Στην κυριολεξία στον κήπο της Εδέμ, στα νησιά της Γαλλικής Πολυνησίας, έκανε πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν η Μαρίνα Βερνίκου με τον σύζυγό της Μίλτο Καμπουρίδη και τα παιδιά τους. Οι ηλιόλουστες εξωτικές διακοπές τους στα νησιά Μπόρα Μπόρα, Μοορέα και Ταϊτή, που βρίσκονται στο Νότιο Ειρηνικό Ωκεανό, περιλαμβάνουν κολύμπι, σερφ, καταδύσεις, εκδρομές με σκάφη και φουσκωτά, ηλιοθεραπεία, αλλά για τη φωτογράφο της οικογένειας Μαρίνα Βερνίκου πολλή δουλειά. Η Μαρίνα, σαν σύγχρονος θηλυκός Ροβινσώνας Κρούσος, με τη φωτογραφική της μηχανή (χρησιμοποιώντας ακόμη και drones) ανακαλύπτει τιρκουάζ νερά, εκτυφλωτικής ομορφιάς λίμνες και απαθανατίζει από καρχαρίες ως δελφίνια.

Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα